autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare de ciuperci cu masline

Autor: Milea Marioara (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 04 august 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Milea Marioara (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 04 august 2006

Ingrediente
o cutie de ciuperci, 2 cepe mici, 10 - 15 masline (nesarate), 2 linguri de bulion, un virf de sare de lamiie, o lingura de faina, patrunjel verde, ulei, delikat, piper,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

40 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa marunt si se pune la calit in putin ulei. Dupa ce ceapa a capatat un aspect lucios, se adaugă ciupercile scurse si maslinele. Daca saramura de la ciuperci este limpede, se adauga in cratita si se completeaza cu apa astfel incat ciupercile si maslinele sa fie bine acoperite cu apa. Se lasa sa fiarba la foc mijlociu pana se inmoaie bine ceapa. Se adaugă o lingura de delikat, 2 linguri de bulion. se mai lasa sa fiarba putin si apoi se leaga cu o lingura de faina amestacata cu putina apa. Se adauga un virf de cutit de sare de lamiie, se sareaza si se pipereaza (dupa gust). La final se presara patrunjel verde tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de ciuperci cu masline" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui dulce-acrisor pe pat de varza de bruxelles

Pui dulce-acrisor pe pat de varza de bruxelles

Se amesteca int-un bol sosul de soia, melasa de rodie, mierea, uleiul de masline, boiaua afumata,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Legume crocante

Legume crocante

Se curata legumele si se taie in bucati mari. Le punem la fiert. Din momentul in care apa incepe

5 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

40 voturi

Ingrediente

  • o cutie de ciuperci
  • 2 cepe mici
  • 10 - 15 masline (nesarate)
  • 2 linguri de bulion
  • un virf de sare de lamiie
  • o lingura de faina
  • patrunjel verde
  • ulei
  • delikat
  • piper

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Tocana de vinete cu ciuperci