Carnea se spala,se prajeste cu untul,se adauga ceapa tocata marunt.Dupa ce se prajeste pe ambele parti se scoate si se aseaza pe o farfurie.
Conopida se spala,se curata, se rup buchetelele,care se pun la fiert in apa cu sare si putin otet.Dupa ce s-a inmuiat putin se scoate ,se clateste tot cu apa calda si se aseaza in cratita cu carnea.
Separat se face sosul din smantana,unt,digesta praf sau faina,zeama in care a fiert conopida.Se toarna peste pui si conopida,se potriveste de sare si piper si se lasa sa fiarba la foc mic pana sunt fierte.Sosul nu trebuie sa fie foarte gros,se mai poate subtia.Puteti adauga si putina zeama de lamaie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii