Carnea se spala,se prajeste cu untul,se adauga ceapa tocata marunt.Dupa ce se prajeste pe ambele parti se scoate si se aseaza pe o farfurie.
Conopida se spala,se curata, se rup buchetelele,care se pun la fiert in apa cu sare si putin otet.Dupa ce s-a inmuiat putin se scoate ,se clateste tot cu apa calda si se aseaza in cratita cu carnea.
Separat se face sosul din smantana,unt,digesta praf sau faina,zeama in care a fiert conopida.Se toarna peste pui si conopida,se potriveste de sare si piper si se lasa sa fiarba la foc mic pana sunt fierte.Sosul nu trebuie sa fie foarte gros,se mai poate subtia.Puteti adauga si putina zeama de lamaie.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii