autor:

Simona

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare de conopida cu carne

Autor: Simona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Simona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 martie 2009

Ingrediente
500 g. carne de vita sau de pasare, 1 conopida, 2 linguri de faina, 200 g bulion, 1 - 2 rosii, 1 legatura de verdeata

Dificultate: Redusa Timp: 1h 5 min

2 voturi

Mod de preparare

Speli carnea, o tai bucati si o fierbi inabusit in apa cu ulei.Dupa ce a fiert carnea, adugi conopida spalata si desfacuta in buchetele si lasi sa fiarba. Oparesti rosiile, le decojesti, le tai marunt si le adaugi in mancare impreuna cu bulionul si fainas, dupa ce a fiert conopida. Mai dai intr-un clocot si la final adaugi verdeata tocata. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de conopida cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

"M'nazalet zahra"- Mancare de conopida cu carne- specifica tarilor arabe

Conopida se desface in buchete mai mari si se spala bine apoi se pune intr-o strecuratoare sa se

12 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Fajitas cu carne de pui si cascaval

Fajitas cu carne de pui si cascaval

Se pune uleiul la incins intr-o tigaie.Adaugam pieptul de pui taiat fasii si lasam la prajit pana

1 vot    1 comentariu
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h 5 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500 g. carne de vita sau de pasare
  • 1 conopida
  • 2 linguri de faina
  • 200 g bulion
  • 1 - 2 rosii
  • 1 legatura de verdeata

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu carne de porc Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50 ml de ulei unde se caleste putin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de curcan cu mazare