autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare de conopida cu piept de pui

Autor: emanuel stirbat (Bucatar sef)   
   Specific: 

Portugalia


    Reteta postata pe: 04 noiembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emanuel stirbat (Bucatar sef)   
Specific:  

Portugalia


Reteta postata pe: 04 noiembrie 2006

Ingrediente
1 piept de pui, 1 conopida, 1 lingurita faina, 100 grame bulion, 2 rosii, 1 legatura patrunjel, ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h

87 voturi

Mod de preparare

Speli pieptul de pui, il tai bucati si-l pui sa fiarba inabusit in apa cu uleiul. Cand carnea e bine fiarta, adaugi conopida spalata si desfacuta in buchetele. In acest timp oparesti rosiile, le tai marunt si le adaugi in mancare inpreuna cu bulionul, faina si verdeata tocata, dupa ce conopida a fiert. Mai dai intr-un clocot si mancarea e gata
POFTA BUNA!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de conopida cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
chiftelute de legume

chiftelute de legume

Legumele, dupa ce au fost curatate, spalate si taiate in felii mari, se pun la fier in apa cu sare.

4 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez cu carne

Orez cu carne

Cu 20-30 de minute inainte sa se pregateasca mancarea se fierbe orezul (pana bobul devine moale),

9 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 august 2010

    Imi place !

Dificultate

Medie

Timp

1h

87 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 conopida
  • 1 lingurita faina
  • 100 grame bulion
  • 2 rosii
  • 1 legatura patrunjel
  • ulei

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de miel ardeleneasca Ciorba de miel ardeleneasca

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Fasole facaluita cu carnati