Am pus pulpa de curcan la fiert, dupa un clocot (cand a facut spuma) am aruncat apa. Se poate doar spumui, dupa preferinte. Am pus apa din nou in care am pus ceapa taiata marunt, morcovul si patrunjelul dat pe razatoare, carnea am scos-o de pe oase si am taiat-o cuburi, sare,foile de dafin, boabele de enibahar si am pus la fiert. Cand carnea e fiarta se adauga ardeii copti taiati fasii, rosiile taiate marunt,un varf de cutit de coriandru, piper, oregano, cimbru(dupa gust). Dupa ce au fiert 10 min adaugam faina dizolvata cu zeama din mancarica si mai lasam 5-6 minute. Asezonam cu patrunjel verde

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii