Bucatile de carne de curcan se spala si se inabusa intr-un vas cu ulei cu putina supa. Se adauga apa pentru fierbere, cat sa acopere carnea. Ceapa curatata, spalata, taiata marunt se pune la fiert cu sare, in vasul cu carne. Se fierbe carnea pana cand este bine patrunsa. Faina cernuta se desface in putina supa si se toarna in vasul cu carne. Ciupercile se scurg, se taie lamele si se soteaza in tigaie, in 1/2 din cantitatea de unt, apoi se adauga in vasul cu carne. Se continua fierberea (inabusit) pina ce scade lichidul, formandu-se un sos. Se adauga restul de unt, se potriveste gustul de sare si piper. Se serveste portia de curcan cu ciupercile si sosul corespunzator.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii