Pieptul de curcan dezosat si fara pielite, taiat cubulete, se pune intr-o cratita cu ulei si se prajeste putin pe toate partile. Se adauga sare, sucul de lamaie, ghimbirul ras si coriandrul si se lasa sa se patrunda. Se adauga ardeiul taiat fasii mari si se amesteca, apoi adaugi dovlecelul taiat rondele si lasi putin sa se rumeneasca impreuna. Pui 1/2 cana de supa de legume si lasi sa fiarba acoperit. Cand carnea este pe jumatate fiarta adaugi rosia taiata felii si fierbi descoperit. Daca este nevoie mai adaugi putina supa calda in timpul fierberii si controlezi de sare.
Cand carnea este fiarta mancarea este gata.
Servesti cu garnitura de orez sai paste rissoti.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii