autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Mancare de curcan

Autor: liliana cerbu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 19 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: liliana cerbu (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 19 decembrie 2008

Ingrediente
750 g piept de curcan, 3 bucati ardei gras rosu, 1 bucata dovlecel (zuchini sau romanesc), 1 rosie, sucul unei lamai, supa de legume, frunze de coriandru (de preferat proaspat), ghimbir ras (dupa preferita), ulei de masline, sare

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

2 voturi

Mod de preparare

Pieptul de curcan dezosat si fara pielite, taiat cubulete, se pune intr-o cratita cu ulei si se prajeste putin pe toate partile.


Se adauga sare, sucul de lamaie, ghimbirul ras si coriandrul si se lasa sa se patrunda.


Se adauga ardeiul taiat fasii mari si se amesteca, apoi adaugi dovlecelul taiat rondele si lasi putin sa se rumeneasca impreuna. Pui 1/2 cana de supa de legume si lasi sa fiarba acoperit. Cand carnea este pe jumatate fiarta adaugi rosia taiata felii si fierbi descoperit. Daca este nevoie mai adaugi putina supa calda in timpul fierberii si controlezi de sare.


Cand carnea este fiarta mancarea este gata.


Servesti cu garnitura de orez sai paste rissoti.
Pieptul de curcan dezosat si fara pielite, taiat cubulete, se pune intr-o cratita cu ulei si se prajeste putin pe toate partile.


Se ada
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Mancare de dovlecei cu pulpa de curcan ,in sos de rosii

Taiem carnea cubulete. Punem ulei la incins si adaugam carnea pe care am condimentat-o cu sare.O

0 voturi    0 comentarii
2h 50 min
Mancaruri cu carne

Mancare rece din curcan

Ceapa tocata marunt o calesti usor in ulei. Carnea o rumenesti usor,uniform. Le asezi altenativ intr-un

6 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

2 voturi

Ingrediente

  • 750 g piept de curcan
  • 3 bucati ardei gras rosu
  • 1 bucata dovlecel (zuchini sau romanesc)
  • 1 rosie
  • sucul unei lamai
  • supa de legume
  • frunze de coriandru (de preferat proaspat)
  • ghimbir ras (dupa preferita)
  • ulei de masline
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Pui marinat, la cuptor, cu salata calda de legume

Pui marinat, la cuptor, cu salata calda de legume

Intr o oala mare se pun 4 litri de apa cu sare. Din rozmarin, cimbru, patrunjel se face un buchet care se pune in apa. Se aduce apa

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Porc cu 5 cinci feluri de boabe

Porc cu 5 cinci feluri de boabe

Carnea de porc spalata si curatata se taie bucati de 100 gr. (3 la portie) si pune la fiert in apa cu sare. Ceapa si morcovii curatati

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne