autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Mancare de curcan

Autor: liliana cerbu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 19 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: liliana cerbu (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 19 decembrie 2008

Ingrediente
750 g piept de curcan, 3 bucati ardei gras rosu, 1 bucata dovlecel (zuchini sau romanesc), 1 rosie, sucul unei lamai, supa de legume, frunze de coriandru (de preferat proaspat), ghimbir ras (dupa preferita), ulei de masline, sare

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

2 voturi

Mod de preparare

Pieptul de curcan dezosat si fara pielite, taiat cubulete, se pune intr-o cratita cu ulei si se prajeste putin pe toate partile. Se adauga sare, sucul de lamaie, ghimbirul ras si coriandrul si se lasa sa se patrunda. Se adauga ardeiul taiat fasii mari si se amesteca, apoi adaugi dovlecelul taiat rondele si lasi putin sa se rumeneasca impreuna. Pui 1/2 cana de supa de legume si lasi sa fiarba acoperit. Cand carnea este pe jumatate fiarta adaugi rosia taiata felii si fierbi descoperit. Daca este nevoie mai adaugi putina supa calda in timpul fierberii si controlezi de sare.
Cand carnea este fiarta mancarea este gata.
Servesti cu garnitura de orez sai paste rissoti.
Pieptul de curcan dezosat si fara pielite, taiat cubulete, se pune intr-o cratita cu ulei si se prajeste putin pe toate partile. Se adauga sare, sucul
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de curcan" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu curcan

Mancare de cartofi cu curcan

Se pune carnea de curcan la fiert in apa rece cu putina sare, ca pentru supa. Se curata si se toaca

8 voturi    6 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare rece din curcan

Mancare rece din curcan

Ceapa tocata marunt o calesti usor in ulei. Carnea o rumenesti usor,uniform. Le asezi altenativ intr-un

6 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

2 voturi

Ingrediente

  • 750 g piept de curcan
  • 3 bucati ardei gras rosu
  • 1 bucata dovlecel (zuchini sau romanesc)
  • 1 rosie
  • sucul unei lamai
  • supa de legume
  • frunze de coriandru (de preferat proaspat)
  • ghimbir ras (dupa preferita)
  • ulei de masline
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Tochitura moldoveneasca Tochitura moldoveneasca

Carnea si slaninuta le-am taiat bucatele si le-am pus la prajit intr-un ceaun de tuci. Am calit-o putin pe ambele parti pana s-a inalbit

2 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu carne
Mancare cu pipote de pui Mancare cu pipote de pui

Se pune intr-un vas cu fundul dublu sau un tuci, uleiul sa se incinga, apoi pipotele curatate si spalate; dupa ce s-a evaporat apa,

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne