autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare de dovlecei cu ou si cascaval

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 iunie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 iunie 2013

Ingrediente
2 dovlecei, 1 ceapa, 1 rosie mare, 3-4 oua, 3 catei de usturoi, 2 linguri ulei, sare, piper, cascaval

Dificultate: Medie Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Dovleceii ii curatam de coaja si ii taiem cuburi.
Ceapa o curatam si o tocam marunt.
Rosiile le decojim si le taiem bucatele mici.
Intr-o tigaie punem uleiul la incins.
Adaugam ceapa, rosiile si le inabusim vreo 3 minute.
Punem apoi bucatile de dovlecei si picuram putina apa, dar foarte putina ca lasa si dovleceii.
Acoperim cu un capac si lasam sa se pregatesca la foc potrivit.
Batem ouale spuma si cand legumele sunt bine patrunse iar mancarea este scazuta le turnam in cratita.
Invartim si lasam sa se faca bine si ouale.
Condimentam cu sare si piper, iar la final punem usturoiul curatat si pisat.
Tragem cratita, presaram cascaval ras, apoi acoperim cu capac pentru a se topi.
Sa aveti pofta!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de dovlecei cu ou si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Oua cu legume in stil turcesc (Menemen)

Oua cu legume in stil turcesc (Menemen)

Cepele se taie felii, ardeii se taie pe jumatate, se curata de cotor si se feliaza, rosiile le taiem

21 voturi    11 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piure de cartofi marmorati

Piure de cartofi marmorati

Fierbe cartofii in apa cu sare apoi scurge-i si fa-i piure cu 40 gr unt, 150 ml lapte, sare si piper,

2 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 23 iulie 2018

    Multumesc Carolina! Noi pregatim des acest preparat, mai ales acum cand este sezonul dovleceilor!

  • Fara foto

    carolina , 21 iulie 2018

    O idee minunata

Dificultate

Medie

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

5 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

8 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post

Rocsi (Chef de cuisine)

Multumesc Carolina! Noi pregatim des acest preparat, mai ales acum cand este sezonul dovleceilor!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Spanac cu smantana