1.Ceapa taiata rondele subtiri si usturoiul taiat marunt se pun in 20g.margarina incinsa in tigaie ,la foc mic.
2.Dovlecelul se taie felii subtiri (nu se curata de coaja);cartofii se curata si se taie felii subtiri.
3.Se unge un vas de jena cu margarina ramasa,se pun un rand de dovlecel si un rand de cartofi,ultimul rand fiind de cartofi.Peste cartofi se pune ceapa si usturoiul calite,sare, piper si se presara 1/2 din cantitatea de cascaval ras.
4.Intr-un castron se amesteca smantana cu ouale si se toarna peste legume.Se coace 25 de minute la foc puternic.(200*C)
5.Se scoate vasul din cuptor, se pune restul de cascaval si se mai coace 25 de minute, la 180*C.Inainte de a servi legumele , se orneaza cu rosii taiate felii,se presara maghiran si patrunjel verde, ambele fin tocate.Se poate servi si ca garnitura la fripturi cu o salata si un vin alb sec.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii