autor:

Camelia Grosu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare de fasole galbena

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2010

Ingrediente
-2 borcane de fasole galbena Green Gold (Ungaria), -1 ceapa, -1 lingura de pasta de ardei, -250 ml de suc de rosii, -1 capatana de usturoi, -1 legatura de marar, -2 lingurite de Secretul gustului, -sare

Dificultate: Medie Timp: 1h

14 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa, se toaca si se prajeste in ulei pana devine aurie. Se desface fasolea, se scurge de apa si se spala bine cu apa rece. Se pun peste ceapa doua cani de apa, dupa care se pune fasolea. Cand fasolea a fiert se pune lingura de pasta de ardei, sucul de rosii, usturoiul taiat feliute si cele 2 lingurite de Secretul gustului. Lasam sa mai fiarba 5 minute dupa care punem sare , stingem focul si punem mararul tocat fin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole galbena" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de fasole galbena, linte si usturoi verde

Mancare de fasole galbena, linte si usturoi verde

Fasolea galbena se pune in cratita (eu am folosit Wok-ul) cu un pahar de apa si se lasa sa fiarba

0 voturi    1 comentariu
1h
Retete vegetariene
Mancare cu fasole galbena si carne de pui

Mancare cu fasole galbena si carne de pui

Carnea de pui o spalam ,o taiem cubulete mai mari si o punem intr-o tigaie mai inalta in care am

10 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Tomba , 13 iulie 2017

    Foarte,foarte buna

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iulie 2010

    O bunatate !

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

    Foarte buna si sanatoasa.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

      Si mie imi place mult fasolea galbena.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

      Cred ca a iesit o bunatate!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

      O bunãtate fasolea ta!i-mi place mult!*****

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

      E foarte buna, arata tare bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

14 voturi

Ingrediente

  • -2 borcane de fasole galbena Green Gold (Ungaria)
  • -1 ceapa
  • -1 lingura de pasta de ardei
  • -250 ml de suc de rosii
  • -1 capatana de usturoi
  • -1 legatura de marar
  • -2 lingurite de Secretul gustului
  • -sare

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri

Tomba

Foarte,foarte buna

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei si rosii umplute, la cuptor Dovlecei si rosii umplute, la cuptor

Dovlecei spalati si stersi se taie la capete, apoi se taie in doua bucati egale.Se curata de miez, ajutandu-ne de o lingurita fara a

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Dovlecei pane Dovlecei pane

Dovleceii spalati se taie in doua, pe latime, apoi fiecare jumatate feliata pe lungime, se pudreaza cu sare si se lasa sa se scurga

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Ciorba moldoveneasca de perisoare, cu legume proaspete