autor:

cristina i.

» » Mancaruri cu carne

Mancare de fasole verde

Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Ingrediente
Carne optional (de pasare sau de porc),500 gr fasole verde, 2 cepe, granulat,2 linguri pasta de tomate,2 lingurite de faina,patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Ceapa curatata si spalata se toaca marunt si se pune intr-o cratita cu ulei la dinstuit impreuna cu carnea taiata bucatele (eu am folosit 1 pulpa inferioara de curcan),se adauga apa cat este nevoie sa se faca carnea.
Fasolea verde spalata se rupe in 2-3 bucatele si se taie in doua pe lungime,se adauga in mancarica completand cu apa si se condimenteaza dupa gust.
Se fierbe inabusit pana se patrunde.Se adauga pasta de tomate si faina amestecate impreuna si cu putina apa rece sa nu se faca cocoloase,se adauga si usturoi si se mai da cateva clocote.
Se adauga patrunjel verde tocat.
Optional se poate pune si la cuptor 10-20 de minute.
Timpul de preparare difera de carnea pe care o folosim.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de fasole verde fara carne

Mancare de fasole verde fara carne

Ceapa,morcovul,telina si ardeii se curata,se spala si se taie pestisori sau cubulete dupa preferinta. Se

53 voturi    7 comentarii
35 min
Retete de post
Mancare de fasole verde

Mancare de fasole verde

Carnea,carnatul si slanina bucatele se pun pe foc,cu f. putin ulei sau deloc.Se pune putina sare

10 voturi    10 comentarii
1 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    O bunatate...Imi place tare mult...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • Carne optional (de pasare sau de porc),500 gr fasole verde
  • 2 cepe, granulat,2 linguri pasta de tomate,2 lingurite de faina,patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Retete
de cristina i.
Salata cu paste

Salata cu paste

Pastele fainoase pot avea orice forma,mie imi plac mai mult spiralele acelea care sunt in mai multe

11 voturi    4 comentarii
15 min
Salate reci
Crempita mai altfel

Crempita mai altfel

Foile de cremsnit pot fi din cele care se gasesc in comert dar sunt mult mai bune daca le coaceti

16 voturi    7 comentarii
30 min
Prajituri
Kaly Tort

Kaly Tort

Se prajesc alunele, se piseaza si se pun in tava unsa cu putina margarina. Se pregateste blatul:

12 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Torturi
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...Imi place tare mult...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Piept de porc cu legume la cuptor