Se indeparteaza capetele pastailor si se taie bucati de 3-4 cm lungime. Se pune fasolea intr-o oala cu apa clocotita. Se da in clocot si se fierbe, apoi se scurge.
Intre timp, se incinge uleiul intr-o cratita si se caleste ceapa. Se adauga rosiile si boiaua, apoi se adauga fasolea verde. Se fierbe incet 10-15 minute, cu cratita acoperita cu un capac, apoi se adauga usturoiul si patrunjelul.
Se asezoneaza cu sare si piper si se serveste ornata cu patrunjel tocat si presarata cu putina boia dulce.
Pofta buna!
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii