autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare de fasole verde

Autor: Miky (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Miky (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 noiembrie 2009

Ingrediente
900 g pastai tinere de fasole, 50 ml ulei, 2-3 cepe, 350 g rosii sau suc de rosii, 1 lingurita boia iute, usturoi pisat, patrunjel, sare piper.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se indeparteaza capetele pastailor si se taie bucati de 3-4 cm lungime. Se pune fasolea intr-o oala cu apa clocotita. Se da in clocot si se fierbe, apoi se scurge.
Intre timp, se incinge uleiul intr-o cratita si se caleste ceapa. Se adauga rosiile si boiaua, apoi se adauga fasolea verde. Se fierbe incet 10-15 minute, cu cratita acoperita cu un capac, apoi se adauga usturoiul si patrunjelul.
Se asezoneaza cu sare si piper si se serveste ornata cu patrunjel tocat si presarata cu putina boia dulce.


Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de fasole verde

Mancare de fasole verde

Se curata legumele si se taie cubulete, morcovii i-am dat pe razatoare si i-am pus pe foc la calit.Dupa

2 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de fasole verde de post

Mancare de fasole verde de post

Intr-un vas mai mare punem fasolea la fiert in apa cu sare pentru 15-20 minute. Intre timp curatam

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete de post
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 900 g pastai tinere de fasole
  • 50 ml ulei
  • 2-3 cepe
  • 350 g rosii sau suc de rosii
  • 1 lingurita boia iute
  • usturoi pisat
  • patrunjel
  • sare piper.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui dulce-acrisor pe pat de varza de bruxelles Pui dulce-acrisor pe pat de varza de bruxelles

Se amesteca int-un bol sosul de soia, melasa de rodie, mierea, uleiul de masline, boiaua afumata, piperul cayenne, coaja rasa de la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Conopida gratinata