autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare de fasole verde

Autor: Miky (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Miky (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 noiembrie 2009

Ingrediente
900 g pastai tinere de fasole, 50 ml ulei, 2-3 cepe, 350 g rosii sau suc de rosii, 1 lingurita boia iute, usturoi pisat, patrunjel, sare piper.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se indeparteaza capetele pastailor si se taie bucati de 3-4 cm lungime. Se pune fasolea intr-o oala cu apa clocotita. Se da in clocot si se fierbe, apoi se scurge.
Intre timp, se incinge uleiul intr-o cratita si se caleste ceapa. Se adauga rosiile si boiaua, apoi se adauga fasolea verde. Se fierbe incet 10-15 minute, cu cratita acoperita cu un capac, apoi se adauga usturoiul si patrunjelul.
Se asezoneaza cu sare si piper si se serveste ornata cu patrunjel tocat si presarata cu putina boia dulce.


Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mâncare de fasole verde și praz

Mâncare de fasole verde și praz

Atunci când nu aveți timp suficient pentru a pregăti masa de prânz sau cina, câteva

3 voturi    0 comentarii
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de fasole verde

Mancare de fasole verde

Se curata legumele si se taie cubulete, morcovii i-am dat pe razatoare si i-am pus pe foc la calit.Dupa

2 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 900 g pastai tinere de fasole
  • 50 ml ulei
  • 2-3 cepe
  • 350 g rosii sau suc de rosii
  • 1 lingurita boia iute
  • usturoi pisat
  • patrunjel
  • sare piper.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Musaca de cartofi cu carne