autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare de fasole verde

Autor: Miky (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Miky (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 noiembrie 2009

Ingrediente
900 g pastai tinere de fasole, 50 ml ulei, 2-3 cepe, 350 g rosii sau suc de rosii, 1 lingurita boia iute, usturoi pisat, patrunjel, sare piper.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se indeparteaza capetele pastailor si se taie bucati de 3-4 cm lungime. Se pune fasolea intr-o oala cu apa clocotita. Se da in clocot si se fierbe, apoi se scurge.
Intre timp, se incinge uleiul intr-o cratita si se caleste ceapa. Se adauga rosiile si boiaua, apoi se adauga fasolea verde. Se fierbe incet 10-15 minute, cu cratita acoperita cu un capac, apoi se adauga usturoiul si patrunjelul.
Se asezoneaza cu sare si piper si se serveste ornata cu patrunjel tocat si presarata cu putina boia dulce.


Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de fasole verde

Mancare de fasole verde

Curatati si spalati cepele, morcovul si pastarnacul. Tocati ceapa marunt, ardeiul gras si jumatate

20 voturi    8 comentarii
35 min
Retete vegetariene
Mancare de fasole verde de post

Mancare de fasole verde de post

Intr-un vas mai mare punem fasolea la fiert in apa cu sare pentru 15-20 minute. Intre timp curatam

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 900 g pastai tinere de fasole
  • 50 ml ulei
  • 2-3 cepe
  • 350 g rosii sau suc de rosii
  • 1 lingurita boia iute
  • usturoi pisat
  • patrunjel
  • sare piper.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Conopida ascunsa