autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare de fasole verde

Autor: Miky (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Miky (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 noiembrie 2009

Ingrediente
900 g pastai tinere de fasole, 50 ml ulei, 2-3 cepe, 350 g rosii sau suc de rosii, 1 lingurita boia iute, usturoi pisat, patrunjel, sare piper.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se indeparteaza capetele pastailor si se taie bucati de 3-4 cm lungime. Se pune fasolea intr-o oala cu apa clocotita. Se da in clocot si se fierbe, apoi se scurge.
Intre timp, se incinge uleiul intr-o cratita si se caleste ceapa. Se adauga rosiile si boiaua, apoi se adauga fasolea verde. Se fierbe incet 10-15 minute, cu cratita acoperita cu un capac, apoi se adauga usturoiul si patrunjelul.
Se asezoneaza cu sare si piper si se serveste ornata cu patrunjel tocat si presarata cu putina boia dulce.


Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de fasole verde

Mancare de fasole verde

Prima data se caleste ceapa, taiata marunt, peste care se adauga 3 linguri de ardei cu rosii (sau

13 voturi    3 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Mancare de fasole verde

Mancare de fasole verde

Se curata legumele si se taie cubulete, morcovii i-am dat pe razatoare si i-am pus pe foc la calit.Dupa

2 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 900 g pastai tinere de fasole
  • 50 ml ulei
  • 2-3 cepe
  • 350 g rosii sau suc de rosii
  • 1 lingurita boia iute
  • usturoi pisat
  • patrunjel
  • sare piper.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Fasole boabe in stil toscan