autor:

Ana-Maria

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare de fasole verde

Autor: Ana-Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ana-Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 februarie 2011

Ingrediente
• 1 punga de 500g fasole verde, • 2 cepe, • 2 morcovi, • 1 ardei gras rosu mare, • 6 coaste afumate, • 3-4 linguri bulion, • 4 linguri smantana, • 2 linguri faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se curata legumele si se taie cubulete, morcovii i-am dat pe razatoare si i-am pus pe foc la calit.Dupa 10 minute am pus si fasolea, am amestecat bine, am pus sare, piper, putina boia si am adaugat apa cat sa acopere ingredientele.
Dupa ce a fiert fasolea am adaugat o ingrosala facuta din faina cu smantana si bulionul. Se amesteca bine si se lasa sa dea cateva clocote. Apoi se adauga cateva fire de marar verde tocat marunt.
POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de fasole verde

Mancare de fasole verde

Carnea,carnatul si slanina bucatele se pun pe foc,cu f. putin ulei sau deloc.Se pune putina sare

11 voturi    10 comentarii
1 min
Borsuri si Ciorbe
Mancare de fasole verde

Mancare de fasole verde

Prima data se caleste ceapa, taiata marunt, peste care se adauga 3 linguri de ardei cu rosii (sau

13 voturi    3 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    gerdan (Bucatar) , 08 noiembrie 2017

    coastele afumate le mancam crude sau le fierbem separat

  • Fara foto

    Ciucar Florinel , 23 ianuarie 2015

    Pai si coastele afumate ????/

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 iulie 2012

    Foarte buna!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 februarie 2011

      Buna, buna.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 20 februarie 2011

      Foarte bune ,arata minunat....

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • • 1 punga de 500g fasole verde
  • • 2 cepe
  • • 2 morcovi
  • • 1 ardei gras rosu mare
  • • 6 coaste afumate
  • • 3-4 linguri bulion
  • • 4 linguri smantana
  • • 2 linguri faina

Raporteaza reteta

Retete
de Ana-Maria
Tort diplomat

Tort diplomat

Se pun pachetele de gelatina intr`un bol se toarna peste siropul din compotul de ananas se amesteca

18 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Ciuperci Umplute

Ciuperci Umplute

Curatam ciupercile, le spalam si le punem la scurs. Separat tocam coditele ciupercilor, ceapa, usturoiul,

7 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Vinete umplute

Vinete umplute

1. Se indeparteaza cozile, se taie vinetele in doua - pe lung - si se scoate miezul (se lasa cam

2 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Aperitive

gerdan (Bucatar)

coastele afumate le mancam crude sau le fierbem separat

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt, pentru 30-40 minute, in functie de puterea

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mancarica de vara cu dovlecei, pastai, rosii  si piept de pui Mancarica de vara cu dovlecei, pastai, rosii si piept de pui

Se spala, se rup capetele si atele pastailor. Se spala si apoi se taie bucatele dovleceii si rosiile. Se taie cubulete mici pieptul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Bors cu carne de pui