autor:

Ana-Maria

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare de fasole verde

Autor: Ana-Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ana-Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 februarie 2011

Ingrediente
• 1 punga de 500g fasole verde, • 2 cepe, • 2 morcovi, • 1 ardei gras rosu mare, • 6 coaste afumate, • 3-4 linguri bulion, • 4 linguri smantana, • 2 linguri faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se curata legumele si se taie cubulete, morcovii i-am dat pe razatoare si i-am pus pe foc la calit.Dupa 10 minute am pus si fasolea, am amestecat bine, am pus sare, piper, putina boia si am adaugat apa cat sa acopere ingredientele.
Dupa ce a fiert fasolea am adaugat o ingrosala facuta din faina cu smantana si bulionul. Se amesteca bine si se lasa sa dea cateva clocote. Apoi se adauga cateva fire de marar verde tocat marunt.
POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de fasole verde

Mancare de fasole verde

Curatati si spalati cepele, morcovul si pastarnacul. Tocati ceapa marunt, ardeiul gras si jumatate

20 voturi    8 comentarii
35 min
Retete vegetariene
Mancare de fasole verde

Mancare de fasole verde

Carnea,carnatul si slanina bucatele se pun pe foc,cu f. putin ulei sau deloc.Se pune putina sare

10 voturi    10 comentarii
1 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ciucar Florinel , 23 ianuarie 2015

    Pai si coastele afumate ????/

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 iulie 2012

    Foarte buna!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 februarie 2011

    Buna, buna.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 20 februarie 2011

      Foarte bune ,arata minunat....

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • • 1 punga de 500g fasole verde
  • • 2 cepe
  • • 2 morcovi
  • • 1 ardei gras rosu mare
  • • 6 coaste afumate
  • • 3-4 linguri bulion
  • • 4 linguri smantana
  • • 2 linguri faina

Raporteaza reteta

Retete
de Ana-Maria
Tort diplomat

Tort diplomat

Se pun pachetele de gelatina intr`un bol se toarna peste siropul din compotul de ananas se amesteca

18 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Ciuperci Umplute

Ciuperci Umplute

Curatam ciupercile, le spalam si le punem la scurs. Separat tocam coditele ciupercilor, ceapa, usturoiul,

7 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Vinete umplute

Vinete umplute

1. Se indeparteaza cozile, se taie vinetele in doua - pe lung - si se scoate miezul (se lasa cam

2 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Aperitive

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza a la Cluj (cu varza dulce) Varza a la Cluj (cu varza dulce)

Acest preparat il gasiti foarte des in zona Ardealului, gatit fie cu varza dulce, fie cu varza murata (cel mai des). Eu prefer sa o

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Ardei umpluti cu carne de porc Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50 ml de ulei unde se caleste putin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastai in sos cu usturoi