Atunci când nu aveți timp suficient pentru a pregăti masa de prânz sau cina, câteva legume trase la tigaie sunt cea mai bună alegere.
Preparatul acesta necesită maxim 15 minute pentru a fi gătit. E perfect ca și garnitură sau poate fi consumat ca atare, stropit cu puțină vinegretă și crutoane.
Pentru început am tăiat prazul julien iar morcovii i-am tocat mărunt ( se pot da și pe răzătoare, dar eu de când am Turbo Chef-ul de la Tupperware, nu mă pot lipsi de el ). :) Le-am stropit cu zeama de lămâie și ulei, apoi le-am sotat 1-2 minute.
Am tăiat ardeiul roșu și l-am adăugat împreună cu fasolea în tigaie. Am potrivit gustul cu sare și piper și am acoperit cu un capac.
Am lăsat totul la foc mic pentru aproximativ 3-5 minute.
V-am spus că nu durează mult. Unde mai pui că-i și un preparat plin de vitamine și tare sățios.
Poftă bună!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii