Atunci când nu aveți timp suficient pentru a pregăti masa de prânz sau cina, câteva legume trase la tigaie sunt cea mai bună alegere.
Preparatul acesta necesită maxim 15 minute pentru a fi gătit. E perfect ca și garnitură sau poate fi consumat ca atare, stropit cu puțină vinegretă și crutoane.
Pentru început am tăiat prazul julien iar morcovii i-am tocat mărunt ( se pot da și pe răzătoare, dar eu de când am Turbo Chef-ul de la Tupperware, nu mă pot lipsi de el ). :) Le-am stropit cu zeama de lămâie și ulei, apoi le-am sotat 1-2 minute.
Am tăiat ardeiul roșu și l-am adăugat împreună cu fasolea în tigaie. Am potrivit gustul cu sare și piper și am acoperit cu un capac.
Am lăsat totul la foc mic pentru aproximativ 3-5 minute.
V-am spus că nu durează mult. Unde mai pui că-i și un preparat plin de vitamine și tare sățios.
Poftă bună!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii