autor:

katy

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

MANCARE DE FASOLE

Autor: katy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: katy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 aprilie 2009

Ingrediente
fasole boabe, 1 ceapa, 1 morcov, 1/2 ardei rosu, patrunjel, bulion, cimbru, sare,

Dificultate: Medie Timp: 30h

14 voturi

Mod de preparare

Dupa ce am spalat fasolea bine,am pus-o la fiert in apa cu putina sare.Se fierbe si din cand in cand se aduna spuma(daca face spuma). Dupa ce a fiert bine se adauga ceapa,morcovul si ardeiul taiate maruntel. Cand este aproape gata se adauga bulionul,se potriveste cu sare si piper dupa gust si dupa ce am stins focul se pune patrunjelul si cimbrul.
Daca ti-a placut reteta noastra "MANCARE DE FASOLE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de fasole galbena

Mancare de fasole galbena

Se curata ceapa, se toaca si se prajeste in ulei pana devine aurie. Se desface fasolea, se scurge

14 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de fasole boabe cu costita afumata

Mancare de fasole boabe cu costita afumata

Se fierb fasolele impreuna cu 2 cepe,un morcov si jumatatea de gulie.Ceapa se lasa intreaga iar morcovul

8 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    O bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

    Tare buna.

    • katy

      katy (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      Buna fetelor! Si mie imi place foarte mult telina sa o adaug la mancaruri,dar aici unde locuiesc eu(Spania) nu am gasit telina la aprozar. Cat despre fasole sa o las in apa cel putin 12h nu e nevoie. E de buna calitate si fierbe si repede! Acasa,(romania) intr-adevar si mama o lasa in apa peste noapte. Va pup! SPOR LA GATIT!!!

    • mimi

      mimi (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

      Arata bine insa...fasolea tre"sa stea cel putin 12 h sa se umfle si apoi o punem la fiert darrrr si asa schimbata apa de 3 ori...asa fac eu nu vreau sa dau vreo lectie cuiva...

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 16 mai 2009

      Nu se pune fasolea in apa si se lasa mai mult timp (eu o las peste noapte) si adaug mai multe legume, de fapt fiecare o prepara cum doreste, cum ii place!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 mai 2009

      Mi-ai facut pofta!!! Eu adaug si telina,ii da o aroma si un gust deosebit.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

30h

14 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de katy
COVRIGI CU MAC

COVRIGI CU MAC

Se amesteca faina impreuna cu drojdia,apoi se toarna laptele caldut,se adauga praful de sare,uleiul

10 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
PIFTIE

PIFTIE

Piciorusele se taie,dupa cum doriti(2-4),se pune la fiert in apa cat sa le acopere 2-3 degete.

9 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

Se toaca ceapa si se prajeste in ulei,se adauga carnea,sarea,piperul,bulionul si se fierb pana scade

57 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancarica de vara cu copanele Mancarica de vara cu copanele

Pulpele se curata si se spala, apoi se cresteaza, dupa care se pun in tigaie cu putin ulei sa se rumeneasca. Legumele curatate si spalate,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de stevie, macris si zeama de sunca