autor:

Vekas

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

MANCARE DE FENICUL

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iulie 2008

Ingrediente
4 bucati fenicul,, 4 linguri parmezan ras,, 25 g. unt, , Sos Bechamel:, , 30 g. unt., 25 g. faina,, 250 ml. lapte,, nucsoara,, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

1. Se curata feniculul si se taie in sferturi.
2. Se fierb bucatile de fenicul in apa sarata cca. 15 minute, dupa care se pun intr-o tava unsa cu unt.
3. Se prepara sosul Bechamel: punem 200 ml. lapte intr-o craticioara pe foc, se adauga putina sare, untul si nucsoara rasa. Cand e cald se adauga faina amestecata cu 50 ml. lapte, se amesteca bine pana se ingroasa, pe foc mic, dupa care se lasa sa se racesca putin.
4. Se toarna osul peste fenicul, se presara cu parmezan si se da la cuptor pentru 20 minute pana se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "MANCARE DE FENICUL" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de hribi cu legume

Tocanita de hribi cu legume

Curatam hribii si ii spalam bine. Intr-o oala punem niste apa la fiert si cand incepe sa clocoteasca

5 voturi    9 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
MANCARE DE VINETE FARA CARNE

MANCARE DE VINETE FARA CARNE

Vinetetele se spala,se taie in felii rotunde,se oparesc 5 minute in apa cu sare si se lasa sa se

20 voturi    7 comentarii
2h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    Nu gasesc fenicul nicaieri ...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 4 bucati fenicul,
  • 4 linguri parmezan ras,
  • 25 g. unt
  • Sos Bechamel:
  • 30 g. unt.
  • 25 g. faina,
  • 250 ml. lapte,
  • nucsoara,
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Nu gasesc fenicul nicaieri ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi

Carnea o spalam bine si o taiem bucatele potrivite, eliminand toate fibrele si grasimea in exces. In tigaia in care vom gati incalzim

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda

Intr-un vas cu capac punem usturoiul trecut prin presa, uleiul de masline, vinul, zeama de lamaie, boiaua, sarea si piperul. Le amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Placinta sarata cu zucchini