autor:

Vekas

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

MANCARE DE FENICUL

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iulie 2008

Ingrediente
4 bucati fenicul,, 4 linguri parmezan ras,, 25 g. unt, , Sos Bechamel:, , 30 g. unt., 25 g. faina,, 250 ml. lapte,, nucsoara,, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

1. Se curata feniculul si se taie in sferturi.
2. Se fierb bucatile de fenicul in apa sarata cca. 15 minute, dupa care se pun intr-o tava unsa cu unt.
3. Se prepara sosul Bechamel: punem 200 ml. lapte intr-o craticioara pe foc, se adauga putina sare, untul si nucsoara rasa. Cand e cald se adauga faina amestecata cu 50 ml. lapte, se amesteca bine pana se ingroasa, pe foc mic, dupa care se lasa sa se racesca putin.
4. Se toarna osul peste fenicul, se presara cu parmezan si se da la cuptor pentru 20 minute pana se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "MANCARE DE FENICUL" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
cartofi taranesti (5portii)

cartofi taranesti (5portii)

Se curata cartofii se taie cubulete si se prajesc in ulei.Separat se caleste ceapa solzisori(pina

12 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chiftelute din carne de curcan umplute cu cascaval , cu sote de legume

Chiftelute din carne de curcan umplute cu cascaval , cu sote de legume

Se curata ceapa ,rosia si ardeiul si se toaca marunt apoi se calesc in putin ulei.Se adauga fasolea

9 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    Nu gasesc fenicul nicaieri ...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 4 bucati fenicul,
  • 4 linguri parmezan ras,
  • 25 g. unt
  • Sos Bechamel:
  • 30 g. unt.
  • 25 g. faina,
  • 250 ml. lapte,
  • nucsoara,
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Nu gasesc fenicul nicaieri ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Galina mia