autor:

Vekas

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

MANCARE DE FENICUL

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iulie 2008

Ingrediente
4 bucati fenicul,, 4 linguri parmezan ras,, 25 g. unt, , Sos Bechamel:, , 30 g. unt., 25 g. faina,, 250 ml. lapte,, nucsoara,, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

1. Se curata feniculul si se taie in sferturi.
2. Se fierb bucatile de fenicul in apa sarata cca. 15 minute, dupa care se pun intr-o tava unsa cu unt.
3. Se prepara sosul Bechamel: punem 200 ml. lapte intr-o craticioara pe foc, se adauga putina sare, untul si nucsoara rasa. Cand e cald se adauga faina amestecata cu 50 ml. lapte, se amesteca bine pana se ingroasa, pe foc mic, dupa care se lasa sa se racesca putin.
4. Se toarna osul peste fenicul, se presara cu parmezan si se da la cuptor pentru 20 minute pana se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "MANCARE DE FENICUL" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole cu piept de porc impletit la Doubletta

Fasole cu piept de porc impletit la Doubletta

Se fierbe fasolea in apa cu sare schimband de 3 ori apa. Trebuie capac sau sistemul Doubletta cum

3 voturi    4 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de vitel cu piure de cartofi

Tocanita de vitel cu piure de cartofi

Tocanita se face astfel: -se curata legumele,se spala,apoi se pune intr-o cratita putin ulei se

15 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    Nu gasesc fenicul nicaieri ...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 4 bucati fenicul,
  • 4 linguri parmezan ras,
  • 25 g. unt
  • Sos Bechamel:
  • 30 g. unt.
  • 25 g. faina,
  • 250 ml. lapte,
  • nucsoara,
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Nu gasesc fenicul nicaieri ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui Puttanesca Pui Puttanesca

Condimentam carnea cu sare si piper. O prajim in tigaia cu ulei incins pana cand este facuta aproape de tot. Scoatem carnea si o pastram

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Mancarica de broccoli