autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Mancare de ficatei cu kaizer

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 octombrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 octombrie 2013

Ingrediente
500 gr ficatei de pui, 5 felii kaizer, 3 cepe mari, 300 gr rosii in suc propriu, 1 catel de usturoi, 3 linguri ulei, sare, piper, 1 lingurita busuioc uscat, 5 linguri de vin rosu, marar verde

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

7 voturi

Mod de preparare

Ficateii ii punem 10 minute in apa rece sa mai iese din sange, ii spalam si ii punem intr-o sita la scurs.
Ceapa o curatam si o tocam marunt.
Kaizerul il taiem fasii pe lung.
Intr-o tigaie incingem uleiul, punem bucatile de kaizer si le rumenim usor.
Adaugam ceapa, o lasam 2 minute la inabusit apoi turnam 1/2 cana cu apa, acoperim tigaia si lasam sa se inmoaie ceapa putin.
Ficateii ii tragem separat intr-o tigaie antiaderenta, fara ulei, apoi ii punem peste ceapa dar si busuiocul.
Lasam sa scada la foc potrivit, apoi tocam rosiile si le incorporam.
Condimentam cu sare si piper dupa gust.
Cand mancarea este gata, punem vinul, usturoiul curatat si taiat feliute.
Mai lasam pe foc 1 minut apoi tragem tigaia deoparte.
Spalam niste marar verde, il tocam si il presaram deasupra.
Mai lasam 5 minute acoperita mancarea pentru a lua din aroma mararului apoi este gata pentru servit.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de ficatei cu kaizer" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi cu smantana la cuptor

Cartofi cu smantana la cuptor

Am curatat cartofii si i-am feliat. Am uns tava cu margarina, am pus un strat de cartofi, apoi stratul

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Mazare cu carne

Mazare cu carne

Carnea se taie cubulete. Ceapa se curata si se toaca marunt si se caleste in putin ulei.Adaugam o

18 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2013

    Elena, Mirela va multumesc!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2013

    Imi place mult ficatul, combinatia ta e perfecta! Eu am gatit zilele trecute in dry cooker, a iesit tare bun.

  • Fara foto

    Mirela Solchea , 05 noiembrie 2013

    foarte buna

    • Fara foto

      Rocsi (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2013

      Multumesc Valentina!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2013

      Tare mult imi place...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

7 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post

Rocsi (Chef de cuisine)

Elena, Mirela va multumesc!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Orez cu carne de porc