Reteta postata pe: 21 iulie 2008
Ingrediente
500 g ficatei, 1 ceapa medie,1morcov, 200G smantana, sare, piper, linguri sos de tomate
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se caleste morcovul si ceapa, se pun apoi si ficateii si se lasa pe foc 5 minute, apoi se adauga o cana de apa si se lasa 15 minute sau pana scade apa. Se adauga apoi sosul de tomate si se lasa pe foc inca 10 minute, amestecandu-se in continuare.
Daca ti-a placut reteta noastra "MANCARE DE FICATEI DE PASARE CU SMATANA" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se calesc legumele dupa care adaugam zeama iar cand incepe sa fiarba adaugam cartofii pana se sunt
1 vot
0 comentarii
50 min
Portionam muschiul de vita in medalioane cam de 1 cm grosime.
Intr-un bol amestecam uleiul cu cimbrul
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate