autor:

» » Mancaruri cu carne

Mancare de legume cu sunca afumata

Autor: estera (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 14 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: estera (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 14 martie 2009

Ingrediente
3 linguri ulei, 1 ceapa mare, 1 ardei verde, 1 ardei rosu, 4 cartofi, 4 rosii, 100 g sunca afumata, 4 oua, 150 g smantana, 100g cascaval

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa taiata marunt se caleste in cele ulei, dupa care se adauga ardeii taiati fasii, se la la foc mic timp de 2-3 minute, dupa care se adauga cartofii taiati cubulete mici, se se mai adauga o cescuta cu apa si se lasa inca 5 minute, dupa care se adauga sunca afumata plus rosiile decojite si taiate cubulete si se mai lasa la foc mic 20 de minute.

Dupa aceea, aceasta compozitie se rastoarna intr-o tava, deasupra se pun ouale amestecate cu smantana si cascavalul ras. Se baga la cuptor la foc mic pentru 25 de minute. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de legume cu sunca afumata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 3 linguri ulei
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 4 cartofi
  • 4 rosii
  • 100 g sunca afumata
  • 4 oua
  • 150 g smantana
  • 100g cascaval

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Paine de carne tocata cu sos de ceapa / Gehaktbrood