autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Mancare de legume cu sunca afumata

Autor: estera (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 14 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: estera (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 14 martie 2009

Ingrediente
3 linguri ulei, 1 ceapa mare, 1 ardei verde, 1 ardei rosu, 4 cartofi, 4 rosii, 100 g sunca afumata, 4 oua, 150 g smantana, 100g cascaval

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa taiata marunt se caleste in cele ulei, dupa care se adauga ardeii taiati fasii, se la la foc mic timp de 2-3 minute, dupa care se adauga cartofii taiati cubulete mici, se se mai adauga o cescuta cu apa si se lasa inca 5 minute, dupa care se adauga sunca afumata plus rosiile decojite si taiate cubulete si se mai lasa la foc mic 20 de minute.

Dupa aceea, aceasta compozitie se rastoarna intr-o tava, deasupra se pun ouale amestecate cu smantana si cascavalul ras. Se baga la cuptor la foc mic pentru 25 de minute. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de legume cu sunca afumata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Shaorma de casa (fel principal)

Shaorma de casa (fel principal)

Luati 1 lipie libaneza (se gasesc in comert la pachet de 10),o ungeti cu maioneza , dupa careincepeti

2 voturi    0 comentarii
1h 12 min
Mancaruri cu carne
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Puiul curatat si portionat se condimenteaza cu piper sare si amestecul de plante. Se aseaza intr-o

34 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 3 linguri ulei
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 4 cartofi
  • 4 rosii
  • 100 g sunca afumata
  • 4 oua
  • 150 g smantana
  • 100g cascaval

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

2 voturi    1 comentariu
3h
Mancaruri cu carne
Friptura surpriza