autor:

» » Mancaruri cu carne

Mancare de legume cu sunca afumata

Autor: estera (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 14 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: estera (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 14 martie 2009

Ingrediente
3 linguri ulei, 1 ceapa mare, 1 ardei verde, 1 ardei rosu, 4 cartofi, 4 rosii, 100 g sunca afumata, 4 oua, 150 g smantana, 100g cascaval

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa taiata marunt se caleste in cele ulei, dupa care se adauga ardeii taiati fasii, se la la foc mic timp de 2-3 minute, dupa care se adauga cartofii taiati cubulete mici, se se mai adauga o cescuta cu apa si se lasa inca 5 minute, dupa care se adauga sunca afumata plus rosiile decojite si taiate cubulete si se mai lasa la foc mic 20 de minute.

Dupa aceea, aceasta compozitie se rastoarna intr-o tava, deasupra se pun ouale amestecate cu smantana si cascavalul ras. Se baga la cuptor la foc mic pentru 25 de minute. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de legume cu sunca afumata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 3 linguri ulei
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 4 cartofi
  • 4 rosii
  • 100 g sunca afumata
  • 4 oua
  • 150 g smantana
  • 100g cascaval

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Conopida cu carne gratinata