Taiati felii vinetele, dovleceii si rosiile si caliti-le, pe rand, circa 5-6 minute in ulei de masline. Puneti-le sa se scurga intrun vas sau pe hartie absorbanta. Sarati-le si piperati-le. In trei linguri de ulei, caliti 5 minute ardeii intregi, fara seminte, sarati si piperati. Intrun vas termorezistent, asezati alternativ cateun rand de vinete, dovlecei, rosii si ardei. Asezati in vas cateii de usturoi (intregi), stropiti legumele astfel preparate cu ulei de masline si asezati deasupra amestecul de ierburi. Incingeti cuptorul si lasati legumele circa 40 de minute sa se rumeneasca. Garnisiti-le cu masline si setviti imediat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii