autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

MANCARE DE LEGUME

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iunie 2009

Ingrediente
2 vinete, 3 dovlecei, 4 rosii, 2 ardei grasi mari, 5 catei de usturoi, 1 lingura de amestecuri de cimbru, rozmarin, busuioc(uscate), 200 ml ulei de masline, 1 cescuta masline negre, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Taiati felii vinetele, dovleceii si rosiile si caliti-le, pe rand, circa 5-6 minute in ulei de masline. Puneti-le sa se scurga intrun vas sau pe hartie absorbanta. Sarati-le si piperati-le. In trei linguri de ulei, caliti 5 minute ardeii intregi, fara seminte, sarati si piperati. Intrun vas termorezistent, asezati alternativ cateun rand de vinete, dovlecei, rosii si ardei. Asezati in vas cateii de usturoi (intregi), stropiti legumele astfel preparate cu ulei de masline si asezati deasupra amestecul de ierburi. Incingeti cuptorul si lasati legumele circa 40 de minute sa se rumeneasca. Garnisiti-le cu masline si setviti imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "MANCARE DE LEGUME" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de  Legume cu costita afumata

Mancare de Legume cu costita afumata

Cepele se curata si se taie in cubulete mici, peste se adauga costita taiata si ea cubulete si se

3 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 2 vinete
  • 3 dovlecei
  • 4 rosii
  • 2 ardei grasi mari
  • 5 catei de usturoi
  • 1 lingura de amestecuri de cimbru
  • rozmarin
  • busuioc(uscate)
  • 200 ml ulei de masline
  • 1 cescuta masline negre
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

15 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

13 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Multumesc.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb. Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Mancare de orez cu sfecla rosie