autor:

Daniela

» » Mancaruri cu carne

Mancare de limba cu masline

Autor: Daniela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 mai 2010

Ingrediente
1 bucata limba de minzat, 1 ceapa mare, 1 l suc de rosii, 2 linguri de faina, 150 ml vin alb, 200 g masline negre, ulei, sare, piper, foi de dafin

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Se fierbe limba in oala cu presiune in apa cu sare si piper .

Se scoate, se raceste si se dezgoleste de pielita alba ( daca e fiarta bine, imediat se desface, mai bine zis se exfoliaza )

Se prajeste ceapa 1 minut , se stinge cu sucul de rosii frecat cu faina , se adauga vinul, cam 350 ml de supa in care a fiert limba, maslinele si condimentele si se desarta intr-un vas ceramic dupa care se da la cuptor 30 minute, pina se alege uleiul deasupra.

Este foarte gustoasa aceasta mincare rece, pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de limba cu masline" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de limba cu praz si masline

Mancare de limba cu praz si masline

Limba se pune la fiert impreuna cu condimentele. Dupa fierbere se toaca marunt si se indeparteaza

0 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu lapte de cocus si orez Yasmin

Piept de pui cu lapte de cocus si orez Yasmin

Intr-o cratita lata nu prea adanca se incalzeste uleiul se prajeste usor ceapa,se adauga usturoiul

6 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    corina (Maestru bucatar) , 06 august 2010

    E super Am incercat-o si a iesit minunat

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

    Foarte fina si apetisanta!

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

    Nu am mincat pina acum..trebuie incercat,deoarece arata minunat. *****

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      O mancare foarte buna! Si eu o pregatesc in mod asemanator.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      Exact asa fac si eu Danielo !!! Este delicioasa si niciodata nu a ramas in farfurie... A doua zi parca e mai buna, asa taiata feliute.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      Imi place foarte mult aceasta mancare...

    • Fara foto

      bucataria-sylviei (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      Foarte bine arata !!!!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      Imi place tare mult limba cu masline...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      Daniela,o bunatate limba cu masline.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1 bucata limba de minzat
  • 1 ceapa mare
  • 1 l suc de rosii
  • 2 linguri de faina
  • 150 ml vin alb
  • 200 g masline negre
  • ulei
  • sare
  • piper
  • foi de dafin

Raporteaza reteta

Retete
de Daniela
Mucenici (sfintisori) moldovenesti

Mucenici (sfintisori) moldovenesti

Se oparesc 100 g de faina cu 200 ml. lapte fierbinte iar dupa ce se raceste se adauga drojdia

23 voturi    17 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fasole frecata, cu pirgalas si  slanina  prajita

Fasole frecata, cu pirgalas si slanina prajita

Fasolea se spala si se pune la inmuiat in apa calduta pentru 24 de ore (trebuie sa fie bine infoiata). Se

11 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Papricas din carne de gaina si ciuperci

Papricas din carne de gaina si ciuperci

Se caleste ceapa pina staluceste putin, se adauga carnea si se caleste si ea pina se coaguleaza

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

corina (Maestru bucatar)

E super Am incercat-o si a iesit minunat

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Ficat in Osanza