Se înmoaie lintea 2-3 ore în apă rece.
Se căleşte ceapa tăiată în ulei, apoi se adaugă costiţa sau baconul. Eu am pus şi o fâşie de ţelină şi 2 morcovi.
Când ceapa se aureşte, adăugaţi o linguriţă de curry şi puţin lapte de cocos.
Se continuă călirea, se adaugă roşiile sau pastă de tomate, restul de curry, amestecaţi şi adăugaţi lintea scursă de apă.
Lăsaţi pe foc mic pâna se fierbe, cam 1 oră, adăugând câte puţină apă.
Potriviţi după gust cu sare, sos de soia, ce mai doriţi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii