Calim ceapa tocata marunt, adaugam usturoiul zdrobit cu lama cutitului, ardeiul capia si morcovul ras fin calindu-le pe fiecare. Adaugam carnea si slanina iar la urma lintea. Mai lasam cateva minute la calit, apoi adaugam apa fierbinte cat sa acopere lintea.
Fata de lintea rosie acest tip de linte fierbe mai greu asa ca o puteti pune la inmuiat lintea in apa fierbinte cu cateva ore inainte de pregatire. Se acopera cu capac si dupa ce a fiert lintea adaugam rosiile pasate, condimentele si o parte din patrunjelul tocat. Potrivim de sare, inchidem focul, mai punem patrunjel si acoperim.
Daca o faceti fara carnita puneti mai multe legume si verdeata, vom avea o mancarica gustoasa de post.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii