autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

MANCARE DE MARAR CU PUI

Autor: mary (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mary (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Ingrediente
-5 legaturi de marar, -2 aripi, -1 legatura ceapa, -delikat gust de gaina, -sare

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

8 voturi

Mod de preparare

Tai ceapa marunt,o calesti usor,pui si aripile si le calesti impreuna. Acoperi cu apa,pui delikat si lasi sa fiarba. Cand aripile sunt aproape fierte,pui mararul spalat si tocat,sarea si lasi sa fiarba impreuna.
Daca ti-a placut reteta noastra "MANCARE DE MARAR CU PUI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui in lapte

Pui in lapte

Puiul intreg spalat bine se asezoneaza cu sare si piper apoi se prajeste pe toate partile in untul

13 voturi    10 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
pui chinezesc

pui chinezesc

Morcovul si telina se taie bastonase,ardeii se taie julien. Carnea se spala se lasa la scurs apoi

9 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dorca Eliad , 22 mai 2013

    daca nici acum nu incercati, cand gradinile sunt pline de marar, atunci cand?

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

8 voturi

Ingrediente

  • -5 legaturi de marar
  • -2 aripi
  • -1 legatura ceapa
  • -delikat gust de gaina
  • -sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
PASTAI CU CARNE DE PORC