Mancare de masline cu pui

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 buc Ceapa
  • 500 ml Maslina
  • 2 buc Pui
  • 10 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor
  • 10 gr Pasta de tomate
  • 40 gr Ulei

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui, si se portioneaza. Separat se oparesc maslinele cam 10 minute in apa fiarta. Intr-o cratita se incinge uleiul, se pune ceapa tocata fin, Maggi Secretul Gustului Intensavor si puiul se lasa la inabusit cam 10 minute dupa care se adauga maslinele, se pun 2 cani de apa si se lasa sa fiarba. Se adauga pasta de tomate.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise