autor:

» » Mancaruri cu carne

Mancare de masline cu pui

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 mai 2010

Ingrediente
1 buc Ceapa, 500 ml Maslina, 2 buc Pui, 10 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor, 10 gr Pasta de tomate, 40 gr Ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui, si se portioneaza. Separat se oparesc maslinele cam 10 minute in apa fiarta. Intr-o cratita se incinge uleiul, se pune ceapa tocata fin, Maggi Secretul Gustului Intensavor si puiul se lasa la inabusit cam 10 minute dupa care se adauga maslinele, se pun 2 cani de apa si se lasa sa fiarba. Se adauga pasta de tomate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de masline cu pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de masline cu pui si lamaie

Mancare de masline cu pui si lamaie

Dupa ce se spala carnea se pune la calit in cca. 100 ml ulei.Nu o lasam mult,doar cat sa se inabuse

43 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Mancare de pui cu cartofi si masline

Mancare de pui cu cartofi si masline

Se dezoseaza pieptul de pui,se spala ,se lasa la scurs si apoi se taie bucati potrivite pe care

3 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 buc Ceapa
  • 500 ml Maslina
  • 2 buc Pui
  • 10 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor
  • 10 gr Pasta de tomate
  • 40 gr Ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Aripioare crocante