Ceapa tocata marunt se pune la calit in putin ulei.Cand aproape ca s-a rumenit se stinge cu un pahar cu apa si mai lasam un pic sa fiarba. Se adauga mazarea,aripioarele de pui prajite in prealabil, bulion si inca un pahar cu apa. Mai lasam cca 15 min.sa fiarba, dupa care luam de pe foc si adaugam putin marar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii