Am prajit aripioarele de pui, pe care le`am spalat si curatat inainte. Ceapa am toacat`o marunt si am calit`o in ulei. Cand a devinit aurie, am adaugat si ardeiul tocat si am stins cu apa calda. Am adaugat mazarea si am lasat la fiert 15-20 min. Zeama trebuie sa fie doar cat sa acopere toate ingredientele, completandu-se pe parcurs. Se potriveste de sare. Am adaugat si carnea si am lasat sa fiearba. Cand si legumele erau aproape fierte, se adauga sucul de rosii si se mai lasa un pic la fiert. Pentru cine doreste o mancare mai groasa, se poate pasa 2-3 linguri de mazare sau se dizolva in putina apa 1 lingura de faina si amestecata in mancare. Cand este gata se opreste focul si se adauga marar din abundenta.
Pofta buna!
Sursa: http://sim0na-world.blogspot.com

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii