Mazarea se curata de pastai si se spala. Separat se spala pieptul,se curata de piele,se taie fasii si se pune pe foc sa de-a intr-un clocot luand spuma formata. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, dupa care se adauga ceapa taiata pestisori cu putina sare. Dupa ce a capatat o tenta aurie se pune si puiul se mai lasa putin la prajit, dupa care se adauga mazarea si sucul de la carne plus piperul. Se tine la fiert 30 minute. La sfarsit se adauga mararul tocat marunt deasupra si servindu-se calda.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii