Pipotele si inimioarele se curata bine,se spala si se fierb bine.Atentie sa se ia spuma.
Ceapa tocata se inabuse cu morcovul,telina tocate marunt,se adauga ardeiul gras taiat fideluta si mazarea.Din cand in cand se toarna zeama de pipotele si inimioarele fierte.Cand mazarea este fiarta,se adauga rosiile taiate,pasta de tomate,mierea de albine,sare,piper,condimente,carnea si se mai dau cateva clocote.Cand se opreste focul se pune mararul tocat marunt.
Daca doriti se poate introduce putin la cuptor pentru gratinare.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii