Toci marunt ceapa, o calesti in ulei1-2 minute, adaugi morcovul taiat rondele sau dat pe razatoare(fiecare dupa preferinta) si mazarea boabe. Stingi cu apa si 2-3 linguri de pasta de rosii sau bulion si lasi sa fiarba 15 minute. Condimentezi dupa gust cu sare, delikat, piper si din oua si faina(bati ouale intregi intr-o farfurie si adaugi faina in ploaie si sare)faci galuste. Iei din compozitie cu lingura si pui in mancare. Lasi sa fiarba 5 minute si la sfarsit poti adauga si 2-3 linguri de smantana daca-ti place, daca nu, ramane asa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii