autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Mancare de mazare cu pulpe de pui

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 iulie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 iulie 2013

Ingrediente
2 pulpe de pui, 1 borcan mazare de 800 gr, 1 ceapa, 1 morcov, 1 rosie mare, 1/2 ardei galben, sare, piper, 1 lingurita boia de ardei dulce, 2 linguri pasta de tomate, marar (uscat sau verde)

Dificultate: Medie Timp: 1h 40 min

15 voturi

Mod de preparare

Pulpele de pui le parlim pe flacara si le spalam bine.
Le tamponam cu un servet de surplusul de apa si le taiem pe jumatate.
Intr-o oala teflonata punem pulpele si le rumenim pe ambele parti (daca puneti intr-o oala de normala nu uitati sa picurati putin ulei).
Le acoperim cu apa si le lasam sa fiarba, dar cand formeaza spuma o indepartam cu o paleta.
Mocovul il curatam de coaja, il spalam, il taiem pe lung pe jumatate, apoi rondele.
Ceapa o curatam si o tocam marunt.
Rosia o decojim si o taiem cubulete.
Ardeiul il taiem bucatele nu foarte mari.
Dupa ce spumam carnea, adaugam si legumele, in afara de rosie.
Cand este fiarta pe jumatate carnea, punem rosia taiata, boiaua de ardei, sare si piper dupa gust.
Lasam la foc potrivit si cand e aproape gata carnea, incorporam mazarea, pe care o spalam intr-o apa.
Desfacem pasta de tomate in 3-4 linguri de apa si ii dam drumul peste mancare.
Lasam sa mai dea cateva clocote, apoi tragem oala de pe foc.
Presaram marar, o acoperim cu un capac, iar dupa 5 minute poate fi servita.
Mancarea o scadeti cat de mult va place, mie imi place mai in zeama .
Sa aveti pofta...
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Aripioare de pui cu chimen si lamaie

Aripioare de pui cu chimen si lamaie

Amestecam usturoiul, zeama de lamaie, chimenul, uleiul cu sare si piper si punem aripioarele inauntru,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Mancare de mazare cu coaste pe porc proaspete si mini-carote

Mancare de mazare cu coaste pe porc proaspete si mini-carote

Taiem bucati potrivite coastele de porc,le condimentam cu sare si piper macinat .Intr-o tigaie mai

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2015

    Maria Ciont, multumesc pentru apreciere!

  • Fara foto

    Maria Ciont , 08 decembrie 2015

    Retetele sunt usor de pregatit! Va multumesc

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 05 august 2014

    Sper sa va placa!

    • Fara foto

      Gabriel si Alina , 01 august 2014

      Multumim, acum o s-o facem si noi !

    • Fara foto

      Rocsi (Chef de cuisine) , 17 iulie 2013

      Multumesc pentru atentionare Vasi...

    • Fara foto

      Vasi , 15 iulie 2013

      ...si cum se prepara???!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 40 min

15 voturi

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui
  • 1 borcan mazare de 800 gr
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 rosie mare
  • 1/2 ardei galben
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 2 linguri pasta de tomate
  • marar (uscat sau verde)

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

8 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post

Rocsi (Chef de cuisine)

Maria Ciont, multumesc pentru apreciere!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Vita cu legume