Pulpele de pui le parlim pe flacara si le spalam bine.
Le tamponam cu un servet de surplusul de apa si le taiem pe jumatate.
Intr-o oala teflonata punem pulpele si le rumenim pe ambele parti (daca puneti intr-o oala de normala nu uitati sa picurati putin ulei).
Le acoperim cu apa si le lasam sa fiarba, dar cand formeaza spuma o indepartam cu o paleta.
Mocovul il curatam de coaja, il spalam, il taiem pe lung pe jumatate, apoi rondele.
Ceapa o curatam si o tocam marunt.
Rosia o decojim si o taiem cubulete.
Ardeiul il taiem bucatele nu foarte mari.
Dupa ce spumam carnea, adaugam si legumele, in afara de rosie.
Cand este fiarta pe jumatate carnea, punem rosia taiata, boiaua de ardei, sare si piper dupa gust.
Lasam la foc potrivit si cand e aproape gata carnea, incorporam mazarea, pe care o spalam intr-o apa.
Desfacem pasta de tomate in 3-4 linguri de apa si ii dam drumul peste mancare.
Lasam sa mai dea cateva clocote, apoi tragem oala de pe foc.
Presaram marar, o acoperim cu un capac, iar dupa 5 minute poate fi servita.
Mancarea o scadeti cat de mult va place, mie imi place mai in zeama .
Sa aveti pofta...
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii