Fierbem mazarea impreuna cu morcovul. Taiem legumele si le punem la calit in 2 linguri de ulei, dupa care adaugam carnea si o lasam sa se caleasca impreuna cu legumele. Dupa ce carnea s-a calit adaugam 1 lingura de faina si amestecam pana la omogenizare. Adaugam pasta de tomate,mazarea si morcovul, apa cat cuprinde si o lasam sa fiarba circa 20 min. Dupa ce toate s-au fiert condimentam dupa gust, tocam mararul il adaugam la mazare si amestecam. O putem servi cu muraturi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii