Într-o cratita mare, se incalzeste uleiul la foc
potrivit spre mic. Se adauga ceapa si usturoiul; se
prajesc, amestecând des, 7 minute sau pâna când
ceapa este frageda.
Se adauga merisoarele, zaharul brun, clresele
uscate, coaja si sucul de portocala, piperul, sarea si
enibaharul. Se fierb, amestecând din când in când.
10 minute sau pâna când se umfla merisoarele. Se
raceste la temperatura camerei. Se serveste la
temperatura camerei sau de la frigider.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii