Reteta de orez cu rosii. Cum se prepara acasa reteta de orez cu rosii.
O mancarica draga mie, gustul dulce acrisor dat de tomate este deosebit. Secretul este acela ca nu trebuie folosita apa, sucul de rosii este suficient si face tot gustul. Daca orezul nu s-a fiert destul mai adaugati suc de rosii dar nu apa.
Morcovul se da prin razatoare iar celelalte legume se toaca marunt. Rosiile se oparesc si se decojesc apoi se mixeaza. Se caleste ceapa in putin ulei incins dupa care se adauga orezul, morcovul, se mai caleste cateva minute apoi ardeiul. Se adauga sosul de rosii peste orez, condimente si piper. Se fierbe putin dupa care se baga cratita la cuptor pana scade bine. Este o mancare foarte gustoasa si acrisoara care poate fi servita simpla nu doar ca garnitura, fara nimic altceva. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii