autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

MANCARE DE PASTE CU LEGUME SI SOS

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 septembrie 2009

Ingrediente
Nu trebuiesc ingrediente cantarite, folositi paste si legume cate aveti la indemana., Aveti ocazia sa scapati de pungile de paste incepute de prin camara. Nu conteaza forma lor, abia e mai frumos daca au forme variate. Conteaza insa timpul de fierbere indicat, sa fie pt toate tipurile de paste acelasi timp de fierbere., Legume: ceapa, ardei, morcovi, pastarnac, frunze de patrunjel, busuioc., Mai avem nevoie de: ulei, pasta de rosii(ori rosii), sare, vegeta, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

4 voturi

Mod de preparare

Se fierb paste de diferite forme respectand timpul de fierbere de pe ambalaj. Se clatesc cu apa rece. Separat, in putin ulei se caleste zarzavatul: ceapa taiata pestisori, ardei taiat fasii, morcov(razuit), pastarnac(razuit), condimentam cu sare, piper, vegeta si neaparat busuioc. Fierbem in putina apa, cand sunt fierte morcovul si pastarnacul, adaugam pasta de rosii, fierbem sa obtinem un sos. Asezam pastele intrun castron si punem sosul peste ele. Se decoreaza cu verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "MANCARE DE PASTE CU LEGUME SI SOS" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sote de mazare cu sos alb

Sote de mazare cu sos alb

Decongelam mazarea. Scoatem mazarea intr-o sita si o clatim bine intr-un jet de apa. Spalam ceapa,

7 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Coronita din vinete cu legume si soia la cuptor

Coronita din vinete cu legume si soia la cuptor

Curatati dovleceii si vinetele de coaja, taiati-le felii de ~7-8 mm grosime si condimentati-le cu

9 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 august 2010

    Multumesc Constanta, este totodata si mancre de post, daca pastele sunt simple fara ou.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    Super !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

    E adevarat si aveti ocazia sa lichidati pungile de paste incepute de prin camara.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009

      Un deliciu.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2009

      In mod sigur sunt tare gustoase...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

4 voturi

Ingrediente

  • Nu trebuiesc ingrediente cantarite
  • folositi paste si legume cate aveti la indemana.
  • Aveti ocazia sa scapati de pungile de paste incepute de prin camara. Nu conteaza forma lor
  • abia e mai frumos daca au forme variate. Conteaza insa timpul de fierbere indicat
  • sa fie pt toate tipurile de paste acelasi timp de fierbere.
  • Legume: ceapa
  • ardei
  • morcovi
  • pastarnac
  • frunze de patrunjel
  • busuioc.
  • Mai avem nevoie de: ulei
  • pasta de rosii(ori rosii)
  • sare
  • vegeta
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Multumesc Constanta, este totodata si mancre de post, daca pastele sunt simple fara ou.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Crema de dovleac