Se fierb paste de diferite forme respectand timpul de fierbere de pe ambalaj. Se clatesc cu apa rece. Separat, in putin ulei se caleste zarzavatul: ceapa taiata pestisori, ardei taiat fasii, morcov(razuit), pastarnac(razuit), condimentam cu sare, piper, vegeta si neaparat busuioc. Fierbem in putina apa, cand sunt fierte morcovul si pastarnacul, adaugam pasta de rosii, fierbem sa obtinem un sos. Asezam pastele intrun castron si punem sosul peste ele. Se decoreaza cu verdeata.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii