autor:

emadina

» » Mancaruri cu carne

Mancare de pe vremea bunicii

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 septembrie 2009

Ingrediente
500 g carne de vaca macra, 1 ceapa, usturoi, 2 rosii mari facute suc, 300 g macaroane, ulei, parmezan ras (optional), sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe carnea de vaca si cand e aproape gata se da la o parte. Separat se calesc ceapa si usturoiul in putin ulei, se adauga suc de rosii si apoi zeama de carne si se fierb macaroanele bine. Se adauga carnea de vaca. Cand e gata mancarea se adauga parmezan ras si patrunjel tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pe vremea bunicii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
SARMALE BUNE

SARMALE BUNE

Intrun vas, punem carnea tocata, adaugam oul, orezul bine spalat si scurs de apa, ceapa taiata marunt,

23 voturi    19 comentarii
4h 50 min
Mancaruri cu carne
Rasolul de porc cu varza calita

Rasolul de porc cu varza calita

Rasolul se impaneaza cu usturoi. Se condimenteaza cu sare, vegeta si piper dupa gust si se aseaza

1 vot    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Iahnie de fasole alba, cu ciolan afumat