Reteta postata pe: 30 septembrie 2009
Ingrediente
500 g carne de vaca macra, 1 ceapa, usturoi, 2 rosii mari facute suc, 300 g macaroane, ulei, parmezan ras (optional), sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 20 min
Mod de preparare
Se fierbe carnea de vaca si cand e aproape gata se da la o parte. Separat se calesc ceapa si usturoiul in putin ulei, se adauga suc de rosii si apoi zeama de carne si se fierb macaroanele bine. Se adauga carnea de vaca. Cand e gata mancarea se adauga parmezan ras si patrunjel tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pe vremea bunicii" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate