autor:

emadina

» » Mancaruri cu carne

Mancare de pe vremea bunicii

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 septembrie 2009

Ingrediente
500 g carne de vaca macra, 1 ceapa, usturoi, 2 rosii mari facute suc, 300 g macaroane, ulei, parmezan ras (optional), sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe carnea de vaca si cand e aproape gata se da la o parte. Separat se calesc ceapa si usturoiul in putin ulei, se adauga suc de rosii si apoi zeama de carne si se fierb macaroanele bine. Se adauga carnea de vaca. Cand e gata mancarea se adauga parmezan ras si patrunjel tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pe vremea bunicii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne de vaca macra
  • 1 ceapa
  • usturoi
  • 2 rosii mari facute suc
  • 300 g macaroane
  • ulei
  • parmezan ras (optional)
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de Craciun