Fructele se curata de coaja si de samburi si se prajesc intr-o tigaie. Cand sunt prajite (trebuie sa devina aurii), se scot si se pun un pic la scurs intr-o sita/ strecuratoare. Unde s-au prajit fructele se ard cele 2 linguri de zahar - pana se caramelizeaza, apoi se pun lingurile de faina si se stinge cu apa. Dupa ce se creeaza "sosul" se pun fructele si se mai lasa sa fiarba 5-10 minute.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii