Ingrediente
Se poate pregati si fara carne.Este la fel de delicios., 500 g carne de porc,amestec porc si vita sau de pasare, 8-9 fire de praz, 2 cepe, 2-3 linguri ulei, pasta de tomate, 2-3 linguri unt, faina sau digesta praf, sare,piper,condimente, 100-200 g masline, un varf de lingurita miere de albine sau zahar, felii de lamaie
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
24 voturi
Mod de preparare
Ceapa se toaca si se inabuse impreuna cu carnea.Se mai toarna din cand in cand apa fierbinte sau supa de carne.Se lasa sa fiarba pana se inmoaie totul,se adauga rosiile,pasta de tomate,masline,se potriveste de sare,piper,condimente.Se adauga si 1-2 lingurite de digesta praf sau faina pentru a se ingrosa sosul si mierea sau zaharul.
Se adauga si felii de lamaie si se introduce cateva minute la cuptor ca sa mai scada sosul.Se adauga untul si se serveste fierbinte.
anamaria (Chef de cuisine) , 25 noiembrie 2010
e cu adevarat delicioasa!:)
constanta proca (Chef de cuisine) , 12 august 2010
O bunatate !