Curatam prazul, indepartam primele folii si il taiem in rondele grosute. Il oparim in apa clocotita 10 minute, apoi il scoatem in strecuratoare.
Intr-o cratita pregatim un sos din ulei, piper, sos de rosii, apa, faina, sare, un pic de zahar. Sa iasa un sos potrivit de subtire, in care punem prazul si maslinele (dupa ce au fost oparite mai inainte). Dam mancarea la cuptor, vrea 15 minute. la final pun si cateva feliute de lamaie ca sa iasa putin acrisor .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii