autor:

» » Mancaruri cu carne

MANCARE DE PUI CU FASOLE VERDE

Autor: gabriela bocan (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela bocan (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Ingrediente
-Un pui, -3 morcovi, -un ardei gras, -2 legaturi de patrunjel, -2 linguri de faina, -1 kg de fasole verde, -sare,piper dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Intr-o cratita se pun legumele:morcov, patrunjel, ardei, spalate si taiate marunt iar deasupra se pun bucatile de pui curatate bine si spalate.
Se presara cu sare, piper si se pune o ceasca cu apa (aceasta nu trebuie sa acopere carnea). Se pune capac si se lasa se dea un clocot si sa se inabuse legumele si carnea. Dupa aceasta se pune apa cat sa acopere carnea si se lasa sa fiarba. Intre timp ne ocupam de fasolea verde, pe care o curatam, o rupem si o spalam.
Toate vor fierbe cam odata, in 20-30 minute. Cand mancarea este aproape gata, din 2 linguri de faina si apa se face un sos de legatura care se pune in mancare cand aceasta clocoteste si mai lasam sa fiarba impreuna vreo cateva clocote (ca sa fiarba faina; nefiarta este indigesta). Se serveste cu patrunjel verde tocat. Smantana se pune facultativ.
Daca ti-a placut reteta noastra "MANCARE DE PUI CU FASOLE VERDE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de pui cu fasole verde

Mancare de pui cu fasole verde

Am mai pomenit-o pe prietena mea careia nu-i place ceapa calita, atunci postand o reteta care se

6 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • -Un pui
  • -3 morcovi
  • -un ardei gras
  • -2 legaturi de patrunjel
  • -2 linguri de faina
  • -1 kg de fasole verde
  • -sare,piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de gabriela bocan
SUPA DE LEGUME CU PERISOARE DE CURCAN

SUPA DE LEGUME CU PERISOARE DE CURCAN

Se amesteca carnea tocata de curcan,parmezanul,oul,pesmetul,jumatate din patrunjel,sare,putin piper

2 voturi    0 comentarii
40 min
Supe de carne
clatite

clatite

Se amestecă cu mixerul, într-un castron, făina şi ouăle. Treptat se adaugă laptele şi sifonul,

3 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse
spaghete cu ciuperci

spaghete cu ciuperci

Spaghetele se prepara in mod obisnuit. Dupa ce s-au scurs, se pun la foc mic si se adauga untul.

2 voturi    1 comentariu
25 min
Paste si pizza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Mincare chinezeasca(adaptata,la gustul meu)