Se taie puiul bucati se inabusa cu untul si ceapa tocata marunt.Se adauga apa cat sa acopere carnea si apoi se lasa sa fiarba.Gutuile cu tot cu coaja se taie cubulete si se rumenesc in putin unt.Cand carnea este aproape fiarta se adauga gutuile, zaharul topit, vinul si sucul de rosii si se lasa sa fiarba pana scade zeama

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii