Carnea de pui se spala si se pune la rumenit impreuna cu ceapa tocata marunt in ulei incins.
Apoi se toarna putina apa si se fierbe inabusit.
Mararul se spala bine, se toaca mai mare si se adauga peste carne cand aceasta este aproape gata.
Faina se desface in putina apa rece(ca sa nu faca cocoloase), apoi se toarna peste carne si marar. Tot acum se pun si condimentele.
Se fierbe acoperit cam 10-15 minute la foc mic.
Se poate servi si calda si rece. Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii