autor:

gheorghe irina

» » Mancaruri cu carne

Mancare de pui cu marar

Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iulie 2009

Ingrediente
1 kg pulpe de pui (sau orice bucati de pui dupa preferinta), 3 cepe, 500 g marar, 1 lingura cu varf cu faina, 1 ceasca cu ulei, sare si piper sau condimente dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

5 voturi

Mod de preparare

Carnea de pui se spala si se pune la rumenit impreuna cu ceapa tocata marunt in ulei incins.

Apoi se toarna putina apa si se fierbe inabusit.

Mararul se spala bine, se toaca mai mare si se adauga peste carne cand aceasta este aproape gata.

Faina se desface in putina apa rece(ca sa nu faca cocoloase), apoi se toarna peste carne si marar. Tot acum se pun si condimentele.

Se fierbe acoperit cam 10-15 minute la foc mic.

Se poate servi si calda si rece. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pui cu marar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mazare cu piept de pui

Mazare cu piept de pui

Cat imi place mazarea... mai ales cum o face un unchi de-al meu, de as manca doar asta un an de zile

12 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne
TOCANITA DE CARTOFI CU CARNE

TOCANITA DE CARTOFI CU CARNE

Imi place ca indiferent ce carne folosesc (porc,costita,cap de piept,carne de pasare, carnati, bacon

34 voturi    7 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • COSTINELA  M.

    COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 31 august 2010

    Buna, rapida si usoara.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 kg pulpe de pui (sau orice bucati de pui dupa preferinta)
  • 3 cepe
  • 500 g marar
  • 1 lingura cu varf cu faina
  • 1 ceasca cu ulei
  • sare si piper sau condimente dupa gust

Raporteaza reteta

COSTINELA  M.

COSTINELA M. (Chef de cuisine)

Buna, rapida si usoara.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Snitel cu cartofi natur