Mancare de pui cu marar

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg pulpe de pui (sau orice bucati de pui dupa preferinta)
  • 3 cepe
  • 500 g marar
  • 1 lingura cu varf cu faina
  • 1 ceasca cu ulei
  • sare si piper sau condimente dupa gust

Mod de preparare

Carnea de pui se spala si se pune la rumenit impreuna cu ceapa tocata marunt in ulei incins.

Apoi se toarna putina apa si se fierbe inabusit.

Mararul se spala bine, se toaca mai mare si se adauga peste carne cand aceasta este aproape gata.

Faina se desface in putina apa rece(ca sa nu faca cocoloase), apoi se toarna peste carne si marar. Tot acum se pun si condimentele.

Se fierbe acoperit cam 10-15 minute la foc mic.

Se poate servi si calda si rece. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor