autor:

gheorghe irina

» » Mancaruri cu carne

Mancare de pui cu marar

Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iulie 2009

Ingrediente
1 kg pulpe de pui (sau orice bucati de pui dupa preferinta), 3 cepe, 500 g marar, 1 lingura cu varf cu faina, 1 ceasca cu ulei, sare si piper sau condimente dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

5 voturi

Mod de preparare

Carnea de pui se spala si se pune la rumenit impreuna cu ceapa tocata marunt in ulei incins.

Apoi se toarna putina apa si se fierbe inabusit.

Mararul se spala bine, se toaca mai mare si se adauga peste carne cand aceasta este aproape gata.

Faina se desface in putina apa rece(ca sa nu faca cocoloase), apoi se toarna peste carne si marar. Tot acum se pun si condimentele.

Se fierbe acoperit cam 10-15 minute la foc mic.

Se poate servi si calda si rece. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pui cu marar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
TOCANITA DE CIUPERCI

TOCANITA DE CIUPERCI

Se caleste ceapa, ardeiul, usturoiul tocate marunt in ulei de masline. Se adauga ciupercile si se

40 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Mancarica de fasole galbena cu carne.

Mancarica de fasole galbena cu carne.

1.Se curata fasolea de ate,se rupe in marimea dorita si se spala.Carnea se spala si se taie cubulete. 2.Se

15 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • COSTINELA  M.

    COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 31 august 2010

    Buna, rapida si usoara.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 kg pulpe de pui (sau orice bucati de pui dupa preferinta)
  • 3 cepe
  • 500 g marar
  • 1 lingura cu varf cu faina
  • 1 ceasca cu ulei
  • sare si piper sau condimente dupa gust

Raporteaza reteta

COSTINELA  M.

COSTINELA M. (Chef de cuisine)

Buna, rapida si usoara.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Varza cu kaizer.