Mancare de pui cu marar

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg pulpe de pui (sau orice bucati de pui dupa preferinta)
  • 3 cepe
  • 500 g marar
  • 1 lingura cu varf cu faina
  • 1 ceasca cu ulei
  • sare si piper sau condimente dupa gust

Mod de preparare

Carnea de pui se spala si se pune la rumenit impreuna cu ceapa tocata marunt in ulei incins.

Apoi se toarna putina apa si se fierbe inabusit.

Mararul se spala bine, se toaca mai mare si se adauga peste carne cand aceasta este aproape gata.

Faina se desface in putina apa rece(ca sa nu faca cocoloase), apoi se toarna peste carne si marar. Tot acum se pun si condimentele.

Se fierbe acoperit cam 10-15 minute la foc mic.

Se poate servi si calda si rece. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pariziene cu branza dulce

Pariziene cu branza dulce

Reteta de pariziene cu branza dulce. Pariziene cu branza dulce reteta simpla. Reteta de cornuri pariziene cu umplutura de...

Pariziene cu branza dulce
Chiftelute aperitiv

Chiftelute aperitiv

Reteta de chiftelute aperitiv. Chiftelute aperitiv reteta simpla. Reteta de chiftelute pentru platourile cu aperitive....

Chiftelute aperitiv
Prajitura cu nuci si ciocolata

Prajitura cu nuci si ciocolata

Reteta de prajitura cu ciocolata si nuci. Prajitura cu nuci si ciocolata reteta pas cu pas. Retete de prajituri cu nuci....

Prajitura cu nuci si ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise