Ingrediente
carne de pui (pulpe, aripioare, piept), 1 cana orez, 4 cani supa de pui, 5 rosii, 2 gogosari, 1 ardei galben, 1 ceapa, 1 lingura pasta de tomate, sare, piper, cimbru, busuioc, delikat, zahar, 1 legatura patrunjel
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
5 voturi
Mod de preparare
In ulei se pun la calit ceapa, gogosarii si ardeiul taiate, adaugandu-se apoi o cescuta de apa, lasandu-se sa fiarba inabusit.
Se adauga apoi orezul curatat si spalat si supa, lasandu-se la foc mic pentru 25 min si amestecandu-se usor sa nu se lipeasca.
Cand orezul e aproape fiert se adauga rosiile oparite si tocate in prealabil, pasta de tomate si carnea, condimentandu-se dupa gust.
Se mai lasa 10 min, se adauga patrunjelul tocat si se serveste calda alaturi de muraturi.
iulia , 23 august 2019
super buna