autor:

FLORINEL

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare de rosii

Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iunie 2008

Ingrediente
1-2 cepe, 3 ardei grasi, 1 catel de usturoi, Marar, 5 rosii, 4 linguri de ulei

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Catelul de usturoi se taie in feliute si ceapa solzisori. Ardeii si mararul se taie marunt si se pun intr-o cratita in care s-au incalzit 4 linguri de ulei.
Se acopera cu un capac si se lasa sa se inmoaie bine.

Rosiile se curata de seminte si se indeparteaza pielitele. Se taie felii si se adauga peste sosul din cratita si se lasa sa fiarba pana cand scade apa provenita de la rosii.
Sare si piper se adauga dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de dovlecei, cu ceapa verde si rosii

Mancare de dovlecei, cu ceapa verde si rosii

Spalam dovleceii, indepartam capetele. Ii taiem in doua pe lungime, apoi ii feliem cat mai subtire. Ceapa

1 vot    0 comentarii
3h 30 min
Slow Cooking
Mancare de dovlecei cu pulpa de curcan ,in sos de rosii

Mancare de dovlecei cu pulpa de curcan ,in sos de rosii

Taiem carnea cubulete. Punem ulei la incins si adaugam carnea pe care am condimentat-o cu sare.O

1 vot    0 comentarii
2h 50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 august 2010

    Imi place !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1-2 cepe
  • 3 ardei grasi
  • 1 catel de usturoi
  • Marar
  • 5 rosii
  • 4 linguri de ulei

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Varza de bruxelle