autor:

FLORINEL

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare de rosii

Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iunie 2008

Ingrediente
1-2 cepe, 3 ardei grasi, 1 catel de usturoi, Marar, 5 rosii, 4 linguri de ulei

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Catelul de usturoi se taie in feliute si ceapa solzisori. Ardeii si mararul se taie marunt si se pun intr-o cratita in care s-au incalzit 4 linguri de ulei.
Se acopera cu un capac si se lasa sa se inmoaie bine.

Rosiile se curata de seminte si se indeparteaza pielitele. Se taie felii si se adauga peste sosul din cratita si se lasa sa fiarba pana cand scade apa provenita de la rosii.
Sare si piper se adauga dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de dovlecel cu rosii Cherry

Mancare de dovlecel cu rosii Cherry

Se calesc cepele, in cele doua linguri de ulei de masline circa doua minute,apoi adaugam dovleceii

3 voturi    4 comentarii
40 min
Retete vegetariene
Mancare de orez cu rosii

Mancare de orez cu rosii

Morcovul se da prin razatoare iar celelalte legume se toaca marunt. Rosiile se oparesc si se decojesc

2 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 august 2010

    Imi place !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1-2 cepe
  • 3 ardei grasi
  • 1 catel de usturoi
  • Marar
  • 5 rosii
  • 4 linguri de ulei

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Mancarica de conopida cu pui