autor:

Truedelights

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare de stevie

Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2010

Ingrediente
1 kg stevie (4-5 legaturi), 3 linguri ulei, 2-3 linguri bulion, 4-5 fire ceapa verde, sare, vegeta

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

10 voturi

Mod de preparare

Stevia se spala foarte bine in mai multe
ape.Se rup apoi cozile si nervurile mai groase.

Punem apa cu un praf de sare la fiert ,
iar cand aceasta fierbe se adauga stevia
si se da un clocot doua.


Se scurge bine de apa intr-o sita,apoi se pune pe un fund si se taie bucati.

Ceapa taiata marunt se caleste in ulei si apa .
Cand este gata se adauga bulionul si o jumatate de cana
din zeama in care a fiert stevia.
Cand incepe sa fiarba se adauga si stevia.
Se potriveste gustul cu sare si vegeta.
Se amesteca bine si gata!
Recomand sa fie servita langa o bucata buna de mamaliga. :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de stevie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de stevie

Mancare de stevie

Stevia se spala bine si se opareste, apoi se toaca marunt. Ceapa si usturoiul, peste care se pune

25 voturi    7 comentarii
1h
Retete de post
Mancare de stevie

Mancare de stevie

Se spala stevia frunza cu frunza si se curata de cotor si de continuarea cotorului in frunza. Se

6 voturi    5 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

    Foarte buna si sanatoasa!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    Imi place tare mult stevia.Eu nu pun bulionul de la inceput, il pun la sfarsit si pun si faina sa o lege.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

      arata bine!nu am mancat niciodata stevie...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      Simplu,rapid,gustos si sanatos...

    • lucica mihaila

      lucica mihaila (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      O mancare de sezon pe care nu o ratez niciodata. E foarte buna!

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      Arata foarte bine mancarica ta de stevie...pacat ca eu am facut si nu am mancat-o cu mamaliguta!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      Foarte sanatoasa stevia.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

10 voturi

Ingrediente

  • 1 kg stevie (4-5 legaturi)
  • 3 linguri ulei
  • 2-3 linguri bulion
  • 4-5 fire ceapa verde
  • sare
  • vegeta

Raporteaza reteta

Retete
de Truedelights
Ratza pe varza

Ratza pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei

4 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piersici

Piersici

Se amesteca bine zaharul cu uleiul , apoi se adauga restul ingredientelor si rezulta o coca moale

10 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Bombite cu visine

Bombite cu visine

Se pun pe foc apa cu zaharul si cacaua si se dau in clocot. Se lasa sa se raceasca. Biscuitii se

14 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei si rosii umplute, la cuptor Dovlecei si rosii umplute, la cuptor

Dovlecei spalati si stersi se taie la capete, apoi se taie in doua bucati egale.Se curata de miez, ajutandu-ne de o lingurita fara a

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Dovlecei pane Dovlecei pane

Dovleceii spalati se taie in doua, pe latime, apoi fiecare jumatate feliata pe lungime, se pudreaza cu sare si se lasa sa se scurga

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Mini-placinte cu carne de pui, ceapa si tarhon