Telina si morcovul se curata de coaja,se spala , se taie cubulete, se prajesc putin (se rumenesc) in ulei de masline si se scot pe hartie absorbanta.
Pulpele se spala bine, se zvanta, se prajesc putin (se rumenesc) si se scot tot pe hartie absorbanta pentru a se elimina surplusul de grasime.
Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt sau se taie pestisori si se pune intr-o cratita cu putin ulei de masline la inabusit, se adauga cate putina apa fiarta, supa de carne sau legume si un varf de lingurita de miere de albine. Cand s-a inmuiat se adauga cubuletele de ardei, maslinele, bucatile de pui, feliile de lamaie, rosiile, telina si morcovul, foile de dafin, se toarna vinul si daca mai este nevoie se mai adauga apa fiarta, supa de carne sau legume,se sareaza, condimenteaza dupa gust, si se introduce la cuptor pana se obtine consistenta dorita si se rumeneste frumos. Cand este gata se presara patrunjel verde tocat.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii