autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare de vara

Autor: mira (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mira (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2010

Ingrediente
1 dovlecel, 2 ardei grasi verzi, 2 ardei grasi rosii, 1 bulb de fenicul, 3 cepe mari rosii, 1 capatana de usturoi, 3 rosii bine coapte, 100 ml ulei de masline, busuioc proaspat, cimbrisor, boia dulce sau iute (dupa preferinta), sare

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

18 voturi

Mod de preparare

Se taie dovlecelul, ardeii si feniculul in bastonase. Se curata ceapa si usturoiul, se taie ceapa pestisori si cateii de usturoi se lasa intregi. Se feliaza rosiile.
Intr-o tigaie se incalzeste uleiul si se adauga feniculul. Dupa 5 minute se adauga dovlecelul, ardeii si ceapa, iar dupa alte 5 minute, rosiile si usturoiul. Se amesteca frecvent cu o spatula. Cand legumele sunt facute, ramanand putin crocante, se pun condimentele si sarea. Mancarea este gata de servit.
Desigur, poate fi considerata si ca garnitura langa o friptura buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de vara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole facaluita

Fasole facaluita

"Magnifica insotire pentru carnati sau alte prajeli de porc , fasolea facaluita este in sine o bine

20 voturi    10 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
fasole paistai cu  branza

fasole paistai cu branza

spalati si curatati pastaile. curatati si taiati felii ceapa. spalati rosiile, curatati-le de coaja

8 voturi    3 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

18 voturi

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • 2 ardei grasi verzi
  • 2 ardei grasi rosii
  • 1 bulb de fenicul
  • 3 cepe mari rosii
  • 1 capatana de usturoi
  • 3 rosii bine coapte
  • 100 ml ulei de masline
  • busuioc proaspat
  • cimbrisor
  • boia dulce sau iute (dupa preferinta)
  • sare

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei si rosii umplute, la cuptor Dovlecei si rosii umplute, la cuptor

Dovlecei spalati si stersi se taie la capete, apoi se taie in doua bucati egale.Se curata de miez, ajutandu-ne de o lingurita fara a

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Dovlecei pane Dovlecei pane

Dovleceii spalati se taie in doua, pe latime, apoi fiecare jumatate feliata pe lungime, se pudreaza cu sare si se lasa sa se scurga

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Cartofi pai cu piept de pui