autor:

Gabriela Urucu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare de varza

Autor: Gabriela Urucu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gabriela Urucu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iulie 2008

Ingrediente
1varza medie, 1ceapa, 2morcovi, sare, 3 linguri pasta de tomate, sare de lamaie, 100 ml ulei, cimbru, chilly, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

26 voturi

Mod de preparare

Varza se toaca marunt, se adauga aproximativ 2 lingurite de sare si se freaca bine pana se inmoaie.Se pune la foc impreuna cu ceapa tocata si cei doi morcovi, uleiul si apa 1/3 din compozitie sa fie in apa.Se fierbe la foc domol.Cand toate ingredientele au fiert se pune bulionul, ciumbru,chilly,putin sare de lamaie si sare si le lasa la fiert pana cand varza se fierbe si scade apa...Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de varza alba cu carne de porc

Mancare de varza alba cu carne de porc

Carnea se taie in bucati potrivite. Varza se taie fideluta si ceapa se taie marunt. Punem putin

8 voturi    6 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Mancare cu varza si carne

Mancare cu varza si carne

Pentru ca a venit si toamna, abia asteptam sa apara pe piata varza alba ca sa pregatesc o mancare

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ana Bujor , 05 ianuarie 2014

    usoara si gustoasa...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    Super !

  • Fara foto

    urucu , 10 noiembrie 2009

    deosebita.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

      Sidy are dreptate, dar eu o fac cu carne de porc, gustul e unic si nu-l stric cu ceapa si morcovi.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009

      Foarte buna de post.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009

      O bunatate...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2009

      Arata bine.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 01 aprilie 2009

      Este minunata aceasta mancare cind o gatesti cu carnea in ea... Eu o fac cu carne de pui sau de curcan ca este mai sanatos si pun mult marar verde...

    • Fara foto

      Adela , 08 ianuarie 2009

      E delicioasa mancarea de varza. Atentie la pozele atasate. Ar trebui sa reprezinte pasii de gatire si nu pe cineva mancand.

    • Fara foto

      ana maria lengher (Chef de cuisine) , 29 iulie 2008

      Este gustoasa mancarea de varza, dar este mai buna cu un pic de carne prin ea. Eu de obicei pun cotlet de porc sau carne de la garnita.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

26 voturi

Ingrediente

  • 1varza medie
  • 1ceapa
  • 2morcovi
  • sare
  • 3 linguri pasta de tomate
  • sare de lamaie
  • 100 ml ulei
  • cimbru
  • chilly
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Gabriela Urucu
Supa de pui cu galuste - mancarea mea preferata

Supa de pui cu galuste - mancarea mea preferata

Se pun la fiert legumele curatate si puiul...se urmareste sa se ia spuma...in timpul fierului se

275 voturi    26 comentarii
1h
Supe de carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Chiftele din dovlecel si ton Chiftele din dovlecel si ton

Curatam dovleceii de coaja, taiem pe jumatate si punem la fiert cu putina sare ( 25 minute). Ii scoatem intr-o strecuratoare unde cu

23 voturi    18 comentarii
1h
Aperitive
Castraveti si rosii cu umplutura de manzat