Se curata cele doua verze de foile exterioare, se spala si se taie in patru fiecare varza. Se toaca marunt si se pune intr-un lighean, iar cand este gata toata varza de tocat se freaca cu sare ca sa-si scoata toxinele. Apoi o stoarcem bine si o punem in cratita, unde vom adauga pasta de ardei, sucul de rosii, mararul, cimbrul, foile de dafin, apa si uleiul. Punem apoi cratita in cuptorul bine incins si o lasam pana se moaie varza.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii