autor:

Camelia Grosu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare de varza dulce

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iunie 2010

Ingrediente
-2 verze potrivite, -ulei, -pasta de ardei, -suc de rosii, -cimbru, -foi de dafin, -2 legaturi de marar, -apa

Dificultate: Medie Timp: 2h 15 min

21 voturi

Mod de preparare

Se curata cele doua verze de foile exterioare, se spala si se taie in patru fiecare varza. Se toaca marunt si se pune intr-un lighean, iar cand este gata toata varza de tocat se freaca cu sare ca sa-si scoata toxinele. Apoi o stoarcem bine si o punem in cratita, unde vom adauga pasta de ardei, sucul de rosii, mararul, cimbrul, foile de dafin, apa si uleiul. Punem apoi cratita in cuptorul bine incins si o lasam pana se moaie varza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de varza dulce" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui cu garnitura de legume

Pui cu garnitura de legume

Se spala bine copanele de pui, se parlesc si se asaza in tava cu ulei. Adaugam condimente si vin,

3 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi noi la cuptor cu crema de branza

Cartofi noi la cuptor cu crema de branza

Curatam cartofii noi, ii spalam. Ii punem la fiert intr-o oala cu apa, cu unt si putina sare. Ii

3 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iulie 2010

    O bunatate !

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

    Excelenta cu o ciusca alaturi .Imi place tare mult.

  • Fara foto

    elena , 22 iunie 2010

    in ingrediente ai adaugat si "apa"...dar noi cand putem pune apa in varza si ce cantitate? sare se pune? un incepator nu cred ca reuseste sa urmeze aceasta reteta...cred ca ai vrut sa scrii ca lasam varza la cuptor pana se " inmoaie"...exisat verbul "a moia"??????

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

      O mancare foarte sanatoasa si plina de vitamine.*****

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

      Imi place tare mult si in plus arata super bine...

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

      O bunãtate!!!

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

      Foarte gustoasa mancarica de varza proaspata!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

      Cred ca este o bunatate !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h 15 min

21 voturi

Ingrediente

  • -2 verze potrivite
  • -ulei
  • -pasta de ardei
  • -suc de rosii
  • -cimbru
  • -foi de dafin
  • -2 legaturi de marar
  • -apa

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

12 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Orez cremos cu parmezan Orez cremos cu parmezan

Pune uleiul la incins intr-un vas cu fund dublu (eu folosesc vas de tuci) Ceapa curatata si spalata o tai juliene. Cand uleiul e incins

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Iahnie de fasole cu praz Iahnie de fasole cu praz

Se pregateste fasolea cu o zi inainte: se alege de impuritati si se pune intr-un vas in apa suficienta astfel incat apa sa fie mai sus

1 vot    2 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pulpe de pui moi si dulci cu pastarnac