Se curata vinetele partial de coaja si se spala, se pun apoi in apa cu sare pentru 20 minute. Se scot vinetele si se lasa la scurs pentru 5-10 minute dupa care se taie cuburi.
Intr-o cratita se pun 2-3 linguri ulei de masline la care se adauga ceapa alba tocata, se caleste la foc mediu si se adauga ardeii taiati cubulete, rosiile (decojite), o ceapa rosie taiata rondele groase, sarea, foile de dafin, corindrul si o ligurita de oregano. Se amesteca bine si se poate adauga putina apa, 30-40 ml. Se pune un capac deasupra si se lasa la foc mediu aproximativ 35-40 min. Amestecati bland din cand in cand. Cand e gata mai puneti o ceapa rosie taiata fin rondele si usturoiul dupa gust.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii